Με συμμετοχή 14 ομάδων και νικητές τους «Καθηγητές» επί των… «Pasockers» το 1o τουρνουά ποδοτένις της Αναγέννησης Θαλασσιάς

Μπορεί ως όρος το “ποδοτέννις” να είναι στους περισσότερους άγνωστος, ωστόσο παρόμοια τουρνουά είναι εξαιρετικά διαδεδομένα σε χώρες του εξωτερικού.

Στην Ελλάδα, μετά την πρώτη διοργάνωση της Βέροιας το 2016 ακολούθησε σωρεία εκδηλώσεων σε διάφορες πόλεις όπως τη Νάουσα, το Άργος, το Ναύπλιο, την Καστοριά, το Βραχάτι Κορινθίας και την Καβάλα. Και αυτό γιατί στη χώρα μας, το ποδοτέννις είναι πολύ διαδεδομένο ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές (κυρίως), με τους προπονητές μάλιστα να το εντάσσουν τις περισσότερες φορές υποχρεωτικά στην προπόνηση, ως τον πλέον ιδανικό τρόπο για να εξασκείται η ταχύτητα, η οξυδέρκεια και η ακρίβεια.

Φέτος για πρώτη φορά διοργανώθηκε στην Ξάνθη και συγκεκριμένα στην Θαλασσια από τον Α.Σ. Αναγέννηση Θαλασσιας με απόλυτη επιτυχία και συμμετοχή 14 ομάδων. Οι αγώνες φιλοξενήθηκαν στο δημοτικό γήπεδο Θαλασσιας, σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους στο γήπεδο της Αναγέννησης. Συμμετείχαν 14 ομάδες με συνολικά 30 αθλητές.

Νικήτρια ομάδα στο παρθενικό αυτό τουρνουά ήταν οι «Καθηγητές» την οποία αποτέλεσαν ο Κωνσταντίνος Κουτινης και Παναγιώτης Πεντεζιδης φτάνοντας στην 1η θέση με το απόλυτο των νικών. Στον τελικό αντιμετώπισαν τους “PASOKCERS” των Μιχάλη Ντάκου και Αποστόλου Κουτρουλου.

Όλα κύλησαν άψογα και άπαντες εξέφρασαν την ικανοποίησή τους ανανεώνοντας το ραντεβού τους για το επόμενο τουρνουά. «Πολλές ευχαριστίες στους χορηγούς που στήριξαν την δράση και στους χορηγούς επικοινωνίας, που προέβαλλαν τη διοργάνωση», αναφέρει σχετική ενημέρωση από την Αναγέννηση Θαλασσιάς.