Γ’ Εθνική: Τα κιτρινόμαυρα του Άρη Αβάτου θα φορά για 6η σεζόν ο «βράχος» της άμυνας και αρχηγός Βασίλης Κουτσούμπας

Μετά την ανανέωση του προπονητή Κώστα Μπεδρελή ο Αρης Αβάτου κράτησε και τον βράχο της άμυνάς του για χρόνια του στόπερ Βασίλη Κουτσούμπα.

Ο 28χρονος (γεννημένος στις 23/7/1994) στοπερ που αγωνίζεται από το 2016 στον Αρη Αβάτου με διάλειμμα ενός έτους την σεζόν 2019-20 όταν αγωνίστηκε στην Καβαλα, φέτος ελπίζει να έχει μια καλύτερη χρονια από την περσινή όπου απουσίαζε λόγω τραυματισμού. Η εμπειρία του ωστόσο στο φιναλε του πρωταθλήματος βοήθησε τον Αρη στην σωτηρία ενώ πέτυχε και ένα κρίσιμο τερμα.

Ξεκίνησε στα 10 το ποδόσφαιρο στις ακαδημίες της Κεσσάνης Ερασμίου, και ακολούθησε η μεταγραφή στα τμήματα υποδομής του ΑΟΞ, και κατόπιν επέστρεψε στην Κεσσανη. Ακολούθησε το 2015 η μεταγραφή στον Νέστο Χρυσούπολης και κατόπιν ο Αρης Αβάτου με τον οποίο κατέκτησε τα πάντα, πρωτάθλημα, κύπελλο, ενώ ήταν και MVP στην ΕΠΣ Ξάνθης το 2017. Το 2019 αγωνίστηκε για την Καβάλα και παρά το ενδιαφέρον ομάδων το 2020 επέστρεψε στο Αβατο.

Η ανακοίνωση του Αβάτου: Ο Άρης Αβάτου ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον αρχηγό της ομάδας Βασίλη Κουτσούμπα. Ο Βασίλης έχει αποδείξει την αξία του και έχει καταφέρει να κερδίσει την αγάπη και τον σεβασμό των συμπαιχτών, προπονητών και φίλων της ομάδας.

Η ηγετική προσέγγιση του στο παιχνίδι, η συμβολή του μέσα στον αγωνιστικό χώρο, η εμπειρία και το ταλέντο του θα αποτελέσουν τα στοιχεία για την επίτευξη των στόχων μας.

Πάμε όλοι μαζί για μια φανταστική χρονιά !