Εκλογές 2023: Εγκαταλείπει Ζαμπούκη και συντάσσεται με Πέτροβιτς ο αντιπρόεδρος του Εθνικού Αλεξανδρούπολης Γιώργος Πασσιάς

Δεν θα είναι υποψήφιος με την παράταξη Ζαμπούκη στις επικείμενες Δημοτικές Εκλογές αλάθα διεκδικήσει την επιστροφή του ως μέλος του Δημοτικού Συμβουλίου ο αντιπρόεδρος του ΜΓΣ Εθνικός Αλεξανδρούπολης Γιώργος Πασσιάς.

Ο γνωστός γιατρός και επί πολλά χρόνια έφορος του τμήματος μπάσκετ του Εθνικού (εξελέγη πρόσφατα και μέλος του ΔΣ της ΕΚΑΣΑΜΑΘ), ο οποίος προσωρινά είχε διατελέσει και πρόεδρος του τμήματος βόλεϊ ΤΑΑ μέχρι την απόφαση να υποβιβαστεί το τμήμα, είχε εκλεγεί το 2019 με την παράταξη ΑΝΑΣΑ του Παύλου Μιχαηλίδη.

Στην πορεία ο Πασσιάς και τα υπόλοιπα μέλη της παράταξης εγκατέλειψαν τον επικεφαλής της Παύλο Μιχαηλίδη και συμπαρατάχθηκαν με την παράταξη του δημάρχου Ζαμπούκη, όπως σχολιάζει το e-evros, το οποίο αποκαλύπτει ότι πλέον ο Πασσιάς είναι ένα από τα πολλά στελέχη που εγκαταλείπουν τον νυν δήμαρχο.

Ο Πασσιάς θα συνταχθεί στις προσεχείς δημοτικές εκλογές με την παράταξη του νυν αντιπεριφερειάρχη Εβρου Δημήτρη Πέτροβιτς, ο οποίος εγκαταλείπει την αυτοδιοίκηση β’ βαθμού και θα είναι υποψήφιος δήμαρχος στις επικείμενες εκλογές του Οκτωβρίου.