Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου: Μετάλλιο ως νεάνιδα στο ύψος η Σοφία – Αγγελική Χατζηπαναγιωτίδου του ΠΑΣ Πρωταθλητών

Δεν ήταν το μετάλλιο της Δήμητρας Τσουκαλά το μόνο για αθλήτρια του ΠΑΣ Πρωταθλητών Κομοτηνής στην πρώτη ημέρα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Στίβου στο Πανθεσσαλικό του Βόλου.

Η Σοφία – Αγγελική Χατζηπαναγιωτίδου κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο ύψος, στην ηλικιακή κατηγορία των νέων γυναικών. Η αθλήτρια του Χρήστου Τσιπουρίδη πέρασε τα 1.56μ αλλά δεν κατάφερε να πάει πιο ψηλά. Και με αυτήν την επίδοση ωστόσο κατάφερε να μπει στην πεντάδα στις γυναίκες και να είναι 3η στις νέες γυναίκες.

Μια εβδομάδα πριν, στο Πανελλήνιο Συνθέτων Αγωνισμάτων στην Πάτρα όπου αγωνίστηκε στο έπταθλο και κατέλαβε την 9η θέση στο πιο επίπονο και δυσκολο αγωνισμα του στίβου, η Χατζηπαναγιωτίδου είχε πηδήξει στο ύψος 1.61μ. Πάντως και με αυτήν την επίδοση δεν θα ήταν πιο ψηλά στην κατάταξη.

Πανελληνιονίκης στις γυναικες αλλά και στις νεάνιδες αναδειχθηκε η Παναγιωτα Δόση του Ελευθερίου Βενιζέλου με φετινό ρεκόρ 1.88μ. Ασημένια στις γυναίκες η Δέσποινα Λαταμπέ των Μεσογείων με 1.83 και χάλκινη η Τατιανα Γκουσιν του ΓΣ Κηφισιάς με 1.81μ. Στην τέταρτη θέση αλλά ασημένια στις νέες ήταν η Σάντυ – Δανάη Παπακώστα (κόρη του κατόχου του πανελληνίου ρεκόρ του υψους Λάμπρου Παπακώστα) του ΟΦΚΑ Περιστερίου με 1.76μ.