Παρελθόν από τον Καμπανιακό ο περιζήτητος αρχισκόρερ του Ηλίας Ιγνατίδης! Στις λίστες Καβάλας, Πανθρακικού ο πρωην φορ Ολυμπιακού και Άρη

Παρελθόν από τον Καμπανιακό αποτελεί ο πρωτος του σκόρερ και αρχισκόρερ δις στην Γ’ Εθνική Ηλίας Ιγνατίδης.

Ο 26χρονος φορ Ηλία Ιγνατίδης φετος με 22 τέρματα έκανε το repeat αφού και πέρυσι αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ στον 2ο όμιλο ως παίκτης του Ποσειδώνα Μηχανιώνας. Φέτος έκανε το τετραμπλ αφού πήρε πρωτάθλημα Γ’ Εθνικής, κύπελλο ΕΠΣ Μακεδονίας, πήρε την άνοδο στην Super League2 kai ήταν πρώτος σκόρερ της Γ’ Εθνικής. Συνολικά είχε 28 τερματα, 22 στο πρωτάθλημα, 3 στα μπαράζ ανόδου, δυό στο κύπελλο και ένα στο Super Cup ΕΠΣ Μακεδονίας.

Ο πανύψηλος 1.91 επιθετικός έχει παρελθόν στις ακαδημίες Αρη, Ολυμπιακού, Βάσας Ουγγαρίας, Λέφσκι Κάρλοβο, Αετό Βασιλικών, Αρη Παλαιοχωρίου, Μακεδονικό, Καλλιθέα ήδη μελετά τις προτάσεις που έχει στα χέρια του σχεδόν από όλη την χώρα από ομάδες Γ’ Εθνικής και Super League 2.

Φημολογία φέρει την Καβάλα να εξετάζει σοβαρά το όνομα του, όπως η Ρόδος, ομάδες της Θεσσαλονίκης και της Κρήτης, ενω το όνομα του όπως και άλλων επιθετικών βρίσκεται και στην λίστα του Πανθρακικού.