Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου: Χάλκινη παρά τον τραυματισμό της η δισκοβόλος του Εθνικού Αλεξανδρούπολης Ιωάννα Αραμπατζή

Το χάλκινο μετάλλιο κατέκτησε στην δισκοβολία αν και τραυματίστηκε στον αγώνα η αθλήτρια του Εθνικού Αλεξανδρούπολης Ιωαννα Αραμπατζή στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου που γίνεται στον Βόλο.

Η 20χρονη Αραμπατζή που προπονείται από τον Δημήτρη Τσιακιρούδη, ήθελε να ξεπεράσει τα 50 μέτρα και έφτασε κοντά στο ατομικό της ρεκορ που ήταν από τον περασμένο μήνα 49.52, αλλά και με το 48.56 μέτρα που έριξε πήρε το τρίτο μετάλλιο και ένα ακόνα χάλκινο σε μια ακόμη διοργάνωση. Εαν δεν τραυματιζόταν στον αγώνα πιθανώς θα έσπαζε το ατομικό της ρεκόρ και θα ξεπερνούσε τα 50 μέτρα κάνοντας νέο πανθρακικό ρεκόρ.

Πρώτη ήταν το φαβορί η Αρετή Φιλιππίδου (ΑΣΣ Αλέξανδρος Μακεδονίας) που έστειλε το δίσκο στα 53,77 μ. και βελτίωσε το φετινό της ρεκόρ. Η αθλήτρια με επιδόσεις σαν τη σημερινή είναι σε θέση να σκέφτεται τη συμμετοχή και μια καλή παρουσία στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ20. Το ασημένιο μετάλλιο κατέκτησε η Σοφία Κεσσίδη (ΑΣ Κένταυρος Χαλκιδικής) με 49,47 μέτρα.

Στον ίδιο αγώνα η Μαρία Αικατερίνη Δούκα του Πρωτέα Αλεξανδρούπολης με επίδοση 37.23μ κατέκτησε την 11 θέση.