Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου: Πήρε μετάλλιο αλλά έχασε στο φίνις το χρυσό στα 100 μέτρα η Τσουκαλά του ΠΑΣ Πρωταθλητών Κομοτηνής

Ένα ακόμα μετάλλιο σε ένα ακόμα Πανελλήνιο Πρωτάθλημα κατέκτησε η πρωταθλήτρια του ΠΑΣ Πρωταθλητών Ροδόπης Δήμητρα Τσουκαλά, καθώς πήρε το αργυρό μετάλλιο στο Πανελλήνιο Στίβου Ανδρών Γυναικών που γίνεται στο Πανθεσσαλικό Βόλου.

Αυτό ήταν το τρίτο της μεταλλιο μετά τα δυο (αργυρό και χαλκικο στα 200 και 100 μέτρα) που πήρε πέρσι στο Καυτανζόγλειο.

Η Βολιώτισσα σπρίντερ που γυμνάζεται με τον Χρήστο Τσιπουρίδη, μπροστά σε συγγενείς και φίλους στο Πανθεσσαλικό διέλυσε το ατομικό της ρεκόρ στα 100 μέτρα κάνοντας 11.44 (11.54 προηγούμενο) και χάνοντας στο φιναλε το χρυσό από την Άρτεμις Αναστασίου του Παναθηναικού που και πέρυσι την κέρδισε στα 200 μέτρα του Πανελληνίου της Θεσσαλονίκης.

Τρίτη ήταν η πέντε φορές Πανελληνιονίκης των σπριντ Ραφαέλα Σπανουδάκη η οποία με 11.49 τερμάτισε τρίτη στην πρώτη της κούρσα μετά τον τραυματισμό που είχε υποστεί τον περασμένο μήνα.

https://player.glomex.com/integration/1/iframe-player.html?integrationId=40599v1hksjcjrlp&playlistId=v-ctwyc3bcoq8x