Volley League: Ξεκίνησε η εκστρατεία διάθεσης εισιτηρίων διαρκείας του Άθλου Ορεστιάδας για τη νέα σεζόν

Η ομάδα του Άθλου Ορεστιάδας παρουσίασε τις νέες κάρτες διαρκείας οι οποίες είναι αφιερωμένες στη συμπλήρωση 100 χρόνων από την ίδρυση της Νέας Ορεστιάδας.

Οι τιμές για τις απλές κάρτες είναι στα 100 ευρώ ενώ για τις VIP κοστίζουν 300 ευρώ.

Η επίσημη ανακοίνωση του συλλόγου και ο τρόπος διάθεσης των καρτών διαρκείας:

Κυκλοφόρησαν οι νέες κάρτες διαρκείας για τη σεζόν Volleyleague 2023-2024

Η περσινή επιτυχημένη παρθενική παρουσία του Άθλου Ορεστιάδας στα «σαλόνια του ελληνικού βόλεϊ» ήταν μόνο η αρχή!

H «καρδιά» της αγαπημένης μας ομάδας συνεχίζει και φέτος να «χτυπά» σε ρυθμούς Volleyleague και το υπέροχο ταξίδι συνεχίζεται!

H μοναδική ομάδα της πόλης αλλά και του Νομού σε κορυφαία κατηγορία του ελληνικού αθλητισμού, τη νέα σεζόν 2023-2024 «βάζει τον πήχη» ακόμη πιο ψηλά και μαζί με τον απίστευτο κόσμο της συνεχίζει να ονειρεύεται.

Σε αυτή τη νέα προσπάθεια διάκρισης σας, η ΟΜΑΔΑ σε θέλει ξανά δίπλα της!

Η διάθεση των ΚΑΡΤΩΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ για την αγωνιστική περίοδο της Volleyleague 2023-2024, αφιερωμένες στη συμπλήρωση 100 χρόνων από την ίδρυση της Νέας Ορεστιάδας, άρχισε!

Η αγορά κάθε ΚΑΡΤΑΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ πέρα από την οικονομική ενίσχυση που προσφέρει στο σύλλογο, δίνει την δυνατότητα στον/στην κάτοχο να παρακολουθήσει τους εντός έδρας αγώνες, επίσημους και φιλικούς της αγαπημένης μας ομάδας σε όλες τις διοργανώσεις, στηρίζοντας εμπράκτως τον Άθλο μας.

Κάθε ΚΑΡΤΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ VIP εξασφαλίζει στον κάτοχό της επιπλέον της προνομιακής θέσης παρακολούθησης του αγώνα από τα επίσημα και δωρεάν θέση parking μπροστά στο νέο κλειστό Γυμναστήριο «Ν. Σαμαράς».

Τα σημεία διάθεσης των ΚΑΡΤΩΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ 2023-2024.

-Γραφεία Άθλου Ορεστιάδας (γήπεδο Ν. Σαμαράς) 18:00 – 21:00

-Ταξιδιωτικό πρακτορείο «Alpino Tours» (Κωνσταντινουπόλεως 200)

-Πρακτορείο ΟΠΑΠ «Τριανταφυλλίδης Ιωάννης» (Κωνσταντινουπόλεως 198)

* Τηλ. Επικοινωνίας : 6932242504

Με την αγάπη, την πίστη, το χειροκρότημα, τη συμπαράσταση και το πάθος σου, ζήσε έντονα κάθε εντός έδρας αγώνα – «γιορτή» της ομάδας μας και γίνε ξανά ο πρωταθλητής της εξέδρας της Volleyleague!