ΕΠΣ Ξάνθης: Ανέλαβε προπονητής στην ομάδα της καρδιάς του τον Ηρακλή Ζυγού ο Άγγελος Χασιώτης

Προαγωγή ως προπονητής της ανδρικής ομάδας του Ηρακλή Ζυγού πήρε ο Άγγελος Χασιώτης ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου στο πρωτάθλημα της ΕΠΣ Ξάνθης.

Δεκαπέντε μέρες μετά την κατάκτηση της πρώτης θέσης με την Κ-15 του Ηρακλή Ζυγού, ο φέρελπις προπονητής συζήτησε με την διοίκηση του συλλόγου και δηλώνει έτοιμος για τη νέα πρόκληση της καριέρας του ως προπονητής στο ανδρικό τμήμα του συλλόγου.

Είναι απόφοιτος του ΤΕΦΑΑ του ΔΠΘ και βρίσκεται στην ακαδημία του ξανθιώτικου συλλόγου από την πρώτη μέρα της λειτουργίας του.

Η ανακοίνωση, αναφέρει:

«Ο Ηρακλής Ζυγού Ξάνθης είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση συνεργασίας του με τον Άγγελο Χασιώτη, ως προπονητή της ανδρικής μας ομάδας. Ο Άγγελος είναι 32 ετών, απόφοιτος του Τ.Ε.Φ.Α.Α. του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης με ειδικότητα ποδόσφαιρο και κάτοχος διπλώματος UEFA B. Βρίσκεται στην ακαδημία μας από την πρώτη μέρα της λειτουργίας της, τον Σεπτέμβριο του 2012, ως προπονητής τμημάτων υποδομής με ιδιαίτερα σημαντικές επιτυχίες.

Ο Άγγελος ήταν παρών στην κατάκτηση του Κυπέλλου ΕΠΣ Ξάνθης το 2015, στην κατάκτηση του πρωταθλήματος Α’ ΕΠΣ Ξάνθης το 2019 και φυσικά στην παρουσία μας στην Γ’ Εθνική τη σεζόν 2019-20, μέχρι να υποστεί σοβαρό τραυματισμό στον χιαστό. Αγωνίστηκε στηρίζοντας τον σύλλογο της καρδιάς του, παρά το πρόβλημα τραυματισμού και τη σεζόν 2020-21, στην Α’ ΕΠΣ πάντα στη θέση του επιτελικού μέσου, ενώ φόρεσε πολλές φορές στη διάρκεια της θητείας του και το περιβραχιόνιο του αρχηγού. Συνεχίζει το πετυχημένο του έργο, καθώς τη σεζόν 2022-23 οδήγησε την ανδρική ομάδα στην Α’ Κατηγορία ΕΠΣ Ξάνθης και τον Ηρακλή Ζυγού Β’ στην Γ’ ΕΠΣ Ξάνθης, πάντα με την πολύτιμη παρουσία του Ιωάννη Κυράπογλου δίπλα του. Πριν λίγες ημέρες έβαλε το “κερασάκι” στην “τούρτα” της χρονιάς κατακτώντας με την Κ-15 του συλλόγου μας την 1η θέση στο Gallini Budapest Cup!

Άγγελε,

καλή επιτυχία και στη νέα ποδοσφαιρική σεζόν με υγεία πάνω από όλα σε εσένα και σε όλο το ποδοσφαιρικό δυναμικό!».