Τρέχει προς Καβάλα και τον επόμενο σταθμό της καριέρας του ο Οδυσσέας Παπαστεφάνου

Την ομάδα που θα αγωνίζεται την επόμενη σεζόν θα μάθουμε προσεχώς για τον μέχρι το καλοκαίρι παίκτη του Ορφέα Ξάνθης Οδυσσέας Παπαστεφάνου.

Ο 28χρονος (γεννημένος 4/9/1994) ποδοσφαιριστής που και φέτος αγωνίστηκε σχεδόν σε όλες τις θέσεις εξετάζει τις προτάσεις που έχει από ομάδες της Ξάνθης αλλά και της Καβάλας στις οποίας τα γήπεδα είναι γνωστός αφού έχει περάσει από πέντε ομάδες και βγήκε μια σεζόν πρώτος σκόρερ με τα Λιμενάρια. Μάλιστα οι ομάδες τον θέλουν όπως τον ηξεραν τα προηγούμενα χρόνια στην θέση του επιθετικού.

Προς το παρόν γυμνάζεται μόνος και τρέχει όπως και ο φίλος του Οκάν Χατζητερζόγλου σε αγώνες αντοχής ώστε να διατηρηθεί σε καλή κατάσταση πριν ξεκινήσει προετοιμασία τον άλλο μήνα με την νέα του ομάδα.

Ο Παπαστεφάνου πέρα του Ορφέα Ξάνθης (δυο θητειες έχοντας ένα κύπελλο στις δυο αυτές διαφορετικές περιόδους) έχει αγωνιστεί στις ακαδημίες του ΑΟΞ, Αναγέννησης Θαλασσιάς, Παύλο Μελά Κουτσού, Ηρακλή Ζυγού, Κεραυνό Πέρνης, Δόξα Θεολόγου, Άρη Πηγών, Κεραμώτη, Ασπίδα Ξάνθης και Αναγέννηση Λιμεναρίων όπου βγήκε πρώτος σκόρερ με 23 τέρματα.