Αποχωρεί ως κυπελλούχος από τον Ορφέα Ξάνθης ο Οδυσσέας Παπαστεφάνου

Παρελθόν από τον Ορφέα Ξάνθης θα αποτελέσει ο Οδυσσέας Παπαστεφάνου αφού για προσωπικούς και επαγγελματικούς λόγους δεν μπορεί να συνεχίσει στην ομάδα.

Ο Ορφέας Ξάνθης μετά από μια επταετία υποβιβάστηκε στο τοπικό της Ξάνθης εκτός απροόπτου εαν δεν συμβεί κάποια ξαφνική αναδιάρθρωση με τον Μπάμπη Χατζημεστή να θέλει να έχει την νέα σεζόν μια ανταγωνιστική ομάδα που θα επιστρέψει εξπρές στην Γ’ Εθνική, στο ρόστερ του οποίου δεν θα βρίσκεται ο Οδυσσέας Παπαστεφάνου.

Ο 28χρονος (γεννημένος 4/9/1994) ποδοσφαιριστής που και φέτος αγωνίστηκε σχεδόν σε όλες τις θέσεις πλην του τερματοφύλακα, αν και ήθελε να αποδεκτεί την πρόταση του Χατζημεστή δεν ήταν εφικτό αφού ως πατέρας του μικρού Στεφανου, οι υποχρεώσεις είναι αυξημένες, έτσι μετά από 1,5 χρόνο αποχωρεί από την ομάδα κατακτώντας ένα ακόμα κύπελλο μετά από 11 χρόνια.

Ο Παπαστεφάνου πέρα του Ορφέα Ξάνθης (δυο θητειες) έχει αγωνιστεί στις ακαδημίες του ΑΟΞ, Αναγέννησης Θαλασσιάς, Παύλο Μελά Κουτσού, Ηρακλή Ζυγού, Κεραυνό Πέρνης, Δόξα Θεολόγου, Άρη Πηγών, Κεραμώτη, Ασπίδα Ξάνθης και Αναγέννηση Λιμεναρίων όπου βγήκε πρώτος σκόρερ με 23 τέρματα.