Γ’ Εθνική: Τέλος ο Νεντίδης από τον Ποσειδώνα! Επέστρεψε ο… πρώην στην Μηχανιώνα

Μόλις ένα μήνα και πέντε παιχνίδια κράτησε η θητεία του Νίκου Νεντίδη στον πάγκο του Ποσειδώνα με την ομάδα της Μηχανιώνας να τερματίζει στην 3η θέση της βαθμολογίας στον 1ο όμιλο της Γ’ Εθνικής.

Σε αυτά τα ματς ο πρώην προπονητής της Ξάνθης είχε 3 νίκες, μια ισοπαλία και ήττες, με τους «Ψαραδες» να επαναφέρουν στον πάγκο τον Άγγελο Ζαζόπουλο που στο διάστημα που έλειψε έσωσε τον Μακεδονικό στην SL2.

Η ανακοίνωση του Ποσειδώνα: Ο Ποσειδών Μηχανιώνας ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας του με τον προπονητή Νίκο Νεντίδη. Ήταν τιμή μας να τον έχουμε στο τιμόνι της ομάδας με τις δύο πλευρές να έχουν μία άριστη συνεργασία, που ξεκίνησε τον Απρίλιο, όμως έφτασε στο τέλος!

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τον κόουτς Νεντίδη για την παρουσία του στην ομάδα και όσα πρόσφερε στον Ποσειδώνα Μηχανιώνας και του ευχόμαστε καλή συνέχεια στην ζωή και την καριέρα του.

Δεν λέμε αντίο, αλλά εις το επανιδείν.

Η ανακοίνωση της Μηχανιώνας: Η διοίκηση του Ποσειδώνα Μηχανιώνας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Άγγελο Ζαζόπουλο, ο οποίος αναλαμβάνει χρέη πρώτου προπονητή.

Ο Άγγελος Ζαζόπουλος συνέβαλλε σημαντικά στην πορεία πρωταθλητισμού που πραγματοποίησε ο Ποσειδώνας την περασμένη σεζόν στον ιδιαίτερα απαιτητικό πρώτο όμιλο της Γ’ Εθνικής κατηγορίας, ενώ τον Απρίλιο ανέλαβε το τιμόνι του Μακεδονικού.

Είναι απόφοιτος ΤΕΦΑΑ και διπλωματούχος UEFA, έχει τεράστια εμπειρία στο κομμάτι των αναπτυξιακών ομάδων, τόσο του ΠΑΟΚ όσο και του Αρη, ενώ είχε κι ένα άκρως επιτυχημένο πέρασμα από τα κλιμάκια της Εθνικής Ελλάδας, με την οποία σημείωσε σημαντικές επιτυχίες.

Εκτός από το πόστο του πρώτου προπονητή, έχει εκτελέσει επίσης χρέη τεχνικού διευθυντή σε Άγιο Παύλο και Κιλκισιακό, όπως επίσης και scouter – εξωτερικού συνεργάτη (ΠΑΟΔ).

Την σεζόν 2021-22 ανέλαβε πρώτος προπονητής στην ομάδα του Εδεσσαϊκού στην Γ Εθνική, ενώ πέρσι ήταν μέλος της οικογένειας μας, “κουμπώνοντας” πολύ γρήγορα με την ομάδα.

Άγγελε σε καλωσορίζουμε ξανά στην οικογένεια του Ποσειδώνα Μηχανιώνας και σου ευχόμαστε ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες στη νέα σου θητεία!