Επιστρέφει στην Καβάλα για τα Αγίασμα ο Βασίλης Στεπανιάν της Ασπίδας Ξάνθης

Στα πρωταθλήματα της Καβάλας που γνωρίζει πολύ καλά επέστρεψε ο Βασίλης Στεπανιάν που άφησε την Ασπίδα Ξάνθης για να αγωνιστεί στον πρωταθλητή Β’ Καβάλας Μακεδονικό Αγιάσματος, έχοντας συμπαικτες και αρκετούς Ξανθιώτες.

Ο 29χρονος μέσος ξεκίνησε από την ακαδημία του Ολυμπιακού Ξάνθης, για να ακολουθήσουν τα τμήματα Υποδομής της Ξάνθη, ο Άρης Ακροποτάμου στην Γ΄ Εθνικη, η Αναγέννηση Θαλασσιάς, ο Αλμυρός Ηρακλείου, η Ασπίδα Ξάνθης, ΑΕ Νεάπολης, η Δόξα Θεολόγου, ο Ηρακλής Ζυγού, ο Άρης Αβατου, ο Φριξος Πλατανότοπου, ο Απόλλωνας Χρυσοχωρίου, ο Αρης Πηγών και η Ασπίδα Ξάνθης.

Η ανακοίνωση του Μακεδονικού: Σε γοργούς ρυθμούς συνεχίζεται η στελέχωση του Μακεδονικού Αγιάσματος. Νέο μέλος στην ομάδα μας ο Bασίλης Στεπανιάν, ποιοτικότατος ποδοσφαιριστής όπου με όπλα την εμπειρία του και την ικανότητα του με την μπάλα στα πόδια, ρυθμίζει το τέμπο του αγώνα και μοιάζει έτοιμος να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του Μακεδονικού Αγιάσματος. Τον καλωσορίζουμε και του ευχόμαστε καλή επιτυχία και μακριά από τραυματισμούς.