Συνεχίζει στην Καβάλα σε τέταρτη διαφορετική ομάδα και από τις Πηγές πάει Αγίασμα ο Όντι Γεωργιάδης

Μετά τον Βασίλη Δόντσο ο φιλόδοξος και ενισχυμενος Μακεδονικός Αγιασματος Καβάλας ανακοίνωσε και τον Ξανθιώτη μεσοεπιθετικό Οδυσσέα Γεωργιάδη.

Ο «Όντι» έχει αγωνιστεί σε αρκετές ομάδες της Καβαλας με τον Μακεδονικό περσινο πρωταθλητή της Β’ Καβάλας να είναι ο τεταρτος σταθμός του μετά την Πέρνη, τον Νεστο Χρυσούπολης και των Άρη Πηγών περυσι. Ο 33χρονος (γεννημένος στις 23/2/1991) έχει αγωνιστεί ακόμα σε Αστέρα Μαγικού, Ατρόμητο Πειραιά, ΑΕ Κηφισιάς, ΑΟ Χαλκίδα, ΑΕ Καραϊσκάκη, Πανθηραικό, Αρη Αβάτου και Ιωνικό Νίκαιας.

Η ανακοίνωση του Μακεδονικού Αγιάσματος: Ο Μακεδονικός Αγιάσματος ήρθε να ταράξει τα ήρεμα νερά της Α’ ΕΠΣ Καβάλας. Οι διοικούντες της ομάδας προχώρησαν σε μια μεταγραφή που επαναφέρει το ζήτημα αλλοίωσης της ανταγωνιστικότητας του πρωταθλήματος. Αφορμή στέκεται η απόκτηση του Οδυσσέα Γεωργιάδη. Ενας ποδοσφαιριστής γαλουχημένος με παραστάσεις από επαγγελματικό επίπεδο, τον διακρίνουν κορυφαία τεχνικά στοιχεία, φέρνει κουλτούρα νικητή στα αποδυτήρια, χαρίζει μοναδικές στιγμές με την μπάλα στα πόδια διαλύοντας τον συναγωνισμό. Τον καλωσορίζουμε στο Μακεδονικό Αγιάσματος και του ευχόμαστε καλή επιτυχία και μακριά από τραυματισμούς.