Προπονείται εντατικά αν και σε διακοπές και εξετάζει προτάσεις από το εξωτερικό ο Οκάν Χατζητερζόγλου

Στο εξωτερικό θα αγωνίζεται και την νέα σεζόν και πιθανότατα και πάλι στην Ρουμανία ο Ξανθιώτης αμυντικός Οκάν Χατζητερζόγλου.

Ο 27χρονος (5/3/1996) ύψους 1.88 αμυντικός έχει ήδη τρια χρόνια στην Ρουμανια με ένα διάλλειμα στην Ιεράπετρα και φέτος θα αγωνίζεται πιθανότατα για 4η σεζόν εκεί και στην ομάδα που ολοκλήρωσε το πρωταθλημα την Μεταλογκλόμπους Βουκουρεστίου.

Την περίοδο αυτή κάνει διακοπές στην Ξάνθη, αλλά ταυτόχρονα προπονείται εντατικά παίρνοντας μέρος σε αγώνες αντοχής κατακτώντας και την… 5η θέση, ενω κατέκτησε και ένα τουρνουά 5Χ5 στην Ξάνθη αναμένοντας την έναρξη της προετοιμάσια με την ομάδα που θα συμφωνήσει τις επόμενες ημέρες.

Ξεκίνησε από τις ακαδημίες του ΑΟΞ και συνέχισε στην πρώτη ομάδα οπου κατέγραψε 20 συμμετοχές (16 στην Α” Εθνική και 4 στο κύπελλο), ενω δόθηκε δανεικός στο ενδιάμεσο στον Πανσερραικό (7 συμμετοιχές). Ακολούθησε μια καλή σεζόν στην Α¨Ρουμανίας με την Ακαντεμικα Κλιντσενι (16 συμμετοχές) η επιστροφή του στην Ελλαδα αρχικά σε Απόλλωνα Λάρισας και Ιεράπετρα κόντρα στον αγαπημένο του ΑΟΞ και ακολούθησαν η Πολιτέκνικα Ιασίου με 20 συμμετοχές και ένα γκολ στο πρωτάθλημα πέρυσι και φέτος η Μεταλογκλόμπους Βουκουρεστίου η οποία και θέλει να τον κρατήσεις στις τάξεις της εχοντας 17 αγώνες.