«Kaska is back»! Πρώτη μεταγραφή επί ημερών Αποστολίδη η επιστροφή του γκολκίπερ Κασκαντάμη στον Πανθρακικό

Την επιστροφή του γκολκίπερ Κασκαντάμη ανακοίνωσε ο Πανθρακικός το απόγευμα της Παρασκευής 30 Ιουνίου, στην πρώτη μεταγραφική κίνηση με τον κόουτς Γιάννη Αποστολίδη στο τιμόνι.

Ο ταλαντούχος γκολκίπερ αγωνίστηκε το περασμένο εξάμηνο με την ομάδα της Αλεξανδρούπολης στη Γ’ Εθνική πραγματοποιώντας εξαιρετικές εμφανίσεις και επέστρεψε στον Πανθρακικό ενόψει την ερχόμενης σεζόν 2023-24.

Η ανακοίνωση, αναφέρει:

Η Διοίκηση του Πανθρακικού βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την επιστροφή του τερματοφύλακα Γιώργου Κασκαντάμη στην ομάδα!

Ο 25χρονος τερματοφύλακας έχει πανηγυρίσει με τη φανέλα του Πανθρακικού την άνοδο στη Γ’ Εθνική, την κατάκτηση του κυπέλλου ΕΠΣ Θράκης και του Super Cup “Νίκος Ντοσίδης”. Για 6 μήνες αγωνίστηκε στην Αλεξανδρούπολη FC οδηγώντας την ομάδα του στην κατάκτηση του κυπέλλου ΕΠΣ Έβρου στην διαδικασία των πέναλτι.

“Στον Πανθρακικό έζησα μεγάλες στιγμές και επιστρέφω για να ζήσω μεγαλύτερες” επισήμανε ο “Κάσκα” στις πρώτες του δηλώσεις, ευχαριστώντας στο πρόσωπο των κ. Σακάρη και Παχούμη που τον παρουσίασαν άπαντες στον Πανθρακικό για την εμπιστοσύνη που δείχνουν στο πρόσωπο του ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τον νέο προπονητή της ομάδας κ. Αποστολίδη.

Καλώς ήρθες Γιώργο πάλι στον Πανθρακικό και σου ευχόμαστε πολλές Πανθρακικές επιτυχίες!