ΕΠΣ Θράκης: Ευχαριστήριο για την διεξαγωγή του 1ου Περιφερειακού Τουρνουά Αναπτυξιακών Ηλικιών

Ανακοινωση ευχαριστήρια προς όσους συνέβαλαν στην εποτυχη διεξαγωγή του 1ου Τουρνουά Ποδοσφαίρου Αναπτυξιακών Ηλικιών της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονιας και Θράκης εξέδωσε η Ενωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Θράκης.

Το ευχαριστήριο αναφέρει τα εξής:

Στην Κομοτηνή διεξήχθη με μεγάλη επιτυχία το 1ο τουρνουά ποδοσφαίρου αναπτυξιακών ηλικιών Κ-14 και Κ-12, που διοργάνωσε η Περιφέρεια Αν. Μακεδονίας και Θράκης σε συνεργασία με τις ποδοσφαιρικές ενώσεις της περιφέρειας.

Η ΕΠΣ Θράκης αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει :

1.Την Περιφέρεια Αν. Μακεδονίας – Θράκης για την διοργάνωση του τουρνουά. Η συμβολή της αποδεικνύει έμπρακτα ότι η Περιφέρεια γίνεται αρωγός της μεγάλης προσπάθειας για να κρατήσουμε ζωντανό το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο και τη δημιουργική απασχόληση των νέων.

2. Τα σωματεία και τις ακαδημίες τους που συμμετείχαν στο τουρνουά (ΑΚΡΙΤΑΣ Κ.ΝΕΥΡΟΚΟΠΙΟΥ, ΠΑΜΑ ΑΓ.ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΠΑΟΚ, ΑΟ ΚΑΒΑΛΑΣ, ΑΕΤΟΣ ΟΦΡΥΝΙΟΥ, ΑΡΗΣ ΠΕΤΕΙΝΟΥ, ΑΣΠΙΔΑ ΞΑΝΘΗΣ, ΠΑΟΚ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ, ΑΠΣ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ, ΟΡΕΣΤΗΣ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ, ΠΟΝΤΙΑΚΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ, ΔΟΞΑ ΠΕΤΡΟΥΣΑΣ, ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ, MUNDIALITO ΠΑΟΚ ΟΡΦΑΝΙ, ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΒΑΛΑΣ, ΑΡΗΣ ΠΕΤΕΙΝΟΥ, ΟΡΦΕΑΣ ΞΑΝΘΗΣ, ΠΑΟΚ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ, ΟΡΦΕΑΣ ΣΤΡΥΜΗΣ ΘΡΑΚΕΣ, ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ, ΟΡΕΣΤΗΣ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ).

3. Όσους βοήθησαν στην διοργάνωση αυτού του τουρνουά (Τα μέλη της Ε.Ε ΕΠΣ Θράκης,τους εθελοντές, τους παράγοντες και προπονητές των σωματείων).

Ένα μεγάλο και εγκάρδιο ευχαριστώ σε όσους παρακολούθησαν το τουρνουά, στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης που πρόβαλαν το γεγονός και σε όσους τυχόν παραλείψαμε να αναφέρουμε λόγω πιθανής αβλεψίας εκ μέρους μας.

Συγχαίρουμε τα παιδιά για την συμμετοχή, την αγωνιστικότητα, την συνεργασία, καθώς και για το φίλαθλο πνεύμα που επέδειξαν.

Ευελπιστούμε το τουρνουά να γίνει θεσμός, να πραγματοποιείται κάθε χρόνο, ώστε να συμβάλλει στην ανάπτυξη του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου και την ενθάρρυνση της συνεργασίας στον αθλητισμό.

Για την Ε.Ε
Ο Πρόεδρος Ο Γεν. Γραμματέας
Δ. Γαβριηλίδης Ι. Κοτζαμάνης