Super League: Αποφασίζεται διαδικτυακά η συμμετοχή ή μη των ΑΟΞ και Πανθρακικού στα Πρωταθλήματα Κ15 και Κ17

Οπως ανακοινωσε η Super League, την Τρίτη, 27 Ιουνίου 2023, στις 11:00 π.μ., θα πραγματοποιηθεί συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Super League, μέσω τηλεδιάσκεψης με μια σειρά από θέματα στην ημερήσια διάταξη.

Ανάμεσα σε αυτά είναι και «θέματα διεξαγωγής πρωταθλημάτων υποδομών Super League 1 αγωνιστικής περιόδου 2023-24 (συμμετοχή ομάδων από κατώτερες κατηγορίες)» κλπ. Υπενθυμίζεται ότι για το νέο πρωτάθλημα Κ17 έχει εκφράσει ενδιαφέρον να συμμετάσχει ο Πανθρακικός και για το Κ15 ο ΑΟΞ και ο Πανθρακικός.

Αναλυτικά, τα θέματα ημερήσιας διάταξης έχουν ως ακολούθως:

1/ Οικονομικές σχέσεις με την Ε.Π.Ο.

2/ Θέματα κλήρωσης αγώνων Πρωταθλήματος Stoiximan Super League 1 Ανδρών αγωνιστικής περιόδου 2023-24 (ημερομηνία και τόπος διεξαγωγής, κλειδάριθμοι, φορέας διεξαγωγής κλπ).

3/ Τελική επικύρωση βαθμολογικού  πίνακα Πρωταθλήματος Υποδομής Super League K17 αγωνιστικής περιόδου 2022-23 και θέματα διεξαγωγής πρωταθλημάτων υποδομών Super League 1 αγωνιστικής περιόδου 2023-24 (συμμετοχή ομάδων από κατώτερες κατηγορίες – κόστος και προϋπολογισμός εξόδων, ανανέωση σύμβασης με την εταιρεία  Veo Technologies ApS για την παροχή εξοπλισμού βιντεοσκόπησης των αγώνων και των προπονήσεων – πρόταση για συνεργασία με εταιρεία για την παροχή ασθενοφόρων και προσωπικού ασφαλείας στους αγώνες κλπ).

4/ Οικονομική ενίσχυση των ΠΑΕ –μελών από έσοδα του Συνεταιρισμού.

5/ Πρόταση της εταιρείας IMG Arena για εκπόνηση μελέτης σε σχέση με τα τηλεοπτικά δικαιώματα.