Super League 2: Ξανά διάδοχος του Πάμπλο Γκαρσία ο Στέλιος Μαλεζάς, αυτή τη φορά στον πάγκο του ΠΑΟΚ Β’

Το σενάριο να αποδεχθεί ο Πάμπλο Γκαρσία την πρόταση του Πανσερραϊκό και να αναλάβει την ομάδα στην επιστροφή της στα σαλόνια της μεγάλης κατηγορίας, συγκεντρώνει, πλέον, πάρα πολλές πιθανότητες.

Έτσι στον ΠΑΟΚ είναι υποχρεωμένοι να έχουν έτοιμη λύση για τον πάγκο της δεύτερης ομάδας και σκέφτονται να κάνουν ό,τι έκαναν και όταν έφυγε ο Πάμπλο Γκαρσία από την Κ19 του συλλόγου για να αναλάβει την Β’ Ομάδα.

Ολα δειχνουν ότι ο Πάμπλο Γκαρσία, ο οποίος κρέμασε ως γνωστόν παπουτσια με το επεισοδιακο πέραασμά του από την Ξάνθη, θα γίνει ο διάδοχος του Παύλου Δερμιτζάκη στον πάγκο των «Λιονταριών» και στο πλευρό του θα έχει όλο το τιμ (επτά συνεργάτες) που δούλεψε τα δύο τελευταία χρόνια στον ΠΑΟΚ Β’.

Ο Στέλιος Μαλεζάς που επίσης κρέμασε παπούτσια στην Ξάνθη φαντάζει φαβορί για να πάρει «προαγωγή» από την ομάδα Κ19 και να αναλάβει τον ΠΑΟΚ Β’, που τη νέα χρονιά θα πρέπει να… παλέψει για την παραμονή του στην κατηγορία.

Υπενθυμίζεται ότι όπως όλα δείχνουν αλλάζει εκ νέου η μορφή της Super League 2 και με τη δημιουργία ενός ομίλου οι δεύτερες ομάδες των συλλόγων της Super League 1 (ΠΑΟΚ, Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, ΑΕΚ) δε θα προστατεύονται σε περίπτωση που τερματίσουν στις θέσεις που οδηγούν στον υποβιβασμό.