Περιφερειακό Πρωτάθλημα Κ12 ΑΜ-Θ: Αλλοίωση της διοργάνωσης αν οι δυο φιναλίστ του τελικού «υπάκουαν» στην απόφαση της ΕΠΣ Δράμας

Δυο ομάδες της Δράμας βρεθηκαν στον τελικό του Περιφερειακού Πρωταθλήματος ΑΜ-Θ για ηλικιες κάτω των 12 ετών που διεξήχθη την περασμένη εβδομάδα στην Κομοτηνή.

Η Δόξα Πετρούσας αντιμετωπισε την Δόξα Δράμας και κατέκτησε το πρώτο σχετικό τουρνουά, που κατα γενική ομολογία στέφθηκε από επιτυχία καια έφερε πολλά χαμόγελα στα παιδιά που συμμετείχαν.

Είναι χαρακτηριστικές οι σκηνές της αποθεωτικής υποδοχής των πρωταθλητών στην Πετρούσα αλλά και η όμορφη κοινη στιγμή των αντιπάλων του τελικου που αγκαλιάστηκαν, φώναξαν Δόξα και διαφήμισαν συν τοις άλλοις και το Δραμινό ποδόσφαιρο σε όλη την ΑΜ-Θ.

Και όμως, όλες αυτές οι στιγμές δεν θα είχαν γίνει πράξη αν οι δυο ομάδες είχαν υπακούσει στην αρχική απόφαση της ΕΠΣ Δράμας που εν θερμώ, για να διαμαρτυρηθει για την Δόξα Βώλακα και όσα έγιναν στο ματς με τον Αρη Πετεινού, είχε αποφασίσει να απαγορευσει την συμμετοχή των ομάδων στην εν λόγω διοργάνωση.

Τελικά υπό τις πιέσεις που ασκήθηκαν (στην Κομοτηνή ακούστηκε ότι οι ίδιες οι ομάδες διαμήνυσαν στην ΕΠΣ ότι δεν επρόκειτο να συναινέσουν σε κάτι τέτοιο και να στερήσουν από τα παιδιά την χαρά της συμμετοχής σε μια τέτοια διοργάνωση) η ΕΠΣ Δράμας ανέκρουσε πρύμναν, άφησε στην διακριτική ευχέρεια των ομάδων τη συμμετοχή και τελικά αυτές πήγαν όλες στην Κομοτηνή και διέπρεψαν και αγωνιστικά.

Αν δεν είχαν έρθει οι ομάδες της Δράμας υπακούοντας στις επιθυμίες της διοίκησης Χατζησαρόγλου, γίνεται αντιληπτό ότι θα είχαμε και αλλοίωση αποτελέσματος αφού στον τελικό των Κ12 έφτασαν οι δυο ομάδες της Δράμας, αυτές δηλαδή που ο πρόεδρος και η διοικηση της Ενωσης τους ήθελε να απόσχουν. Ούτε τα παιδιά, ουτε οι γονείς θα είχαν ζήσει αυτές τις εμπειρίες και τις στιγμές που έζησαν….