Παρελθόν από τον Λεύκιππο Ξάνθης μετά από έξι χρόνια ο Φραντζέσκος Χρήστου

Παρελθόν από τον Λεύκιππο Ξάνθης αποτελεί ο Φραντζέσκος Χρήστου μετά από έξι χρόνια παρουσίας στον σύλλογο, καθώς ολοκλήρωσε τις σπουδές του στο ΤΕΦΑΑ του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης.

Ήρθε στον Λεύκιππο από τον Ιπποκράτη Κω το 2017 και έζησε τις μεγαλύτερες επιτυχίες με τους Ξανθιώτες, τις δύο κατακτήσεις του Κυπέλλου ΕΚΑΣΑΜΑΘ καθώς και την ανοδική πορεία έως την Β’ Εθνική.

Στην αποχαιρετιστήρια ανάρτηση, ευχαρίστησε τη διοίκηση και τους προπονητές του, ενώ έκανε ειδική αναφορά τους Ματθαίο Σαββίδη και Τόλη Αποστολίδη για την συνεργασία όλα αυτά τα χρόνια.

Αναλυτικά, η ανάρτηση:

«Ολα τα ωραία κάποτε τελειώνουν. Δυο κύκλοι σπουδών ,προπτυχιακό μεταπτυχιακό και η συνεργασία μου με τον λευκιππο ολοκληρωνονται.Τα συναισθήματα πολλά και δύσκολα να αποτυπωθούν. Θα ήθελα παρόλα αυτά να ευχαριστήσω από καρδιάς την διοίκηση και τους προπονητές για την εμπιστοσύνη τους και για ολα οσα μου διδαξαν για το μπάσκετ αλλά και σε ανθρώπινο επίπεδο. Επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ σε ολους τους συμπαίκτες μου για όλες τις στιγμές που περάσαμε μαζί ,εύκολες και δύσκολες και στα παιδιά -αθλητές μου που είχαμε μια άψογη συνεργασία τα τελευταία χρόνια. Τέλος Θα ήθελα να ευχαριστήσω πιο συγκεκριμένα τον Ματθαίος Σαββίδης , τον Tolis Apostolidis και την οικογένεια μου για όλα ,ξέρουν αυτοί. Εις το επανιδείν λοιπόν».