Γ’ Εθνική: Με Μυτικόπουλο στο τιμόνι και βοηθούς Μαγιάννη και Γαζέτη η Αγία Βαρβάρα τη νέα σεζόν

Ανακοινώθηκε το τεχνικό επιτελείο της Αγία Βαρβάρα για τη νέα σεζόν στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Προπονητής είναι ο Χρήστος Μυτικόπουλος, άμεσος βοηθός είναι ο άλλοτε τεχνικός του Λεύκιππου Ξάνθης Λεωνίδας Μαγιάννης, ενώ στο τεχνικό επιτελείο βρίσκεται ο Γυμναστής Θωμάς Γαζέτης.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

Η National Leage 2 όπου θα αγωνίζεται από φέτος η ομάδα μας ξεκινάει από το σημείο που τελείωσε η περσινή χρονιά…

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι παραμένει σύσσωμο το προπονητικό μας επιτελείο και για την επόμενη σεζόν (2023-2024).

Ο Head Coach Χρήστος Μυτικόπουλος, ο Assistant Coach Λεωνίδας Μαγιάννης και ο Fitness and Conditioning coach Θωμάς Γαζέτης συνεχίζουν στο τιμόνι της ανδρικής μας ομάδας.

Οι προπονητές μας έχουν ήδη ξεκινήσει το χτίσιμο της ομάδας που θα στελεχώσει την ομάδα μας στη Γ΄ Εθνική κατηγορία, συνδυάζοντας τον περσινό βασικό κορμό, που κατέκτησε το πρωτάθλημα Ανδρών ΕΚΑΣΑΜΑΘ αλλά και αθλητές της παιδικής και εφηβικής μας ομάδας, που κατέκτησαν για δύο συνεχόμενες χρονιές το Πρωτάθλημα Παίδων ΕΚΑΣΑΜΑΘ.

Παράλληλα ανακοινώνεται ότι από τη νέα σεζόν η ομάδα μας θα διαθέτει και ομάδα Νέων στο πρωτάθλημα της ΕΚΑΣΑΜΑΘ, όπου θα αγωνίζεται αυτούσιο το εφηβικό μας τμήμα, προκειμένου οι αθλητές μας να αποκομίσουν περισσότερες αγωνιστικές εμπειρίες. Προπονητής της ομάδας Νέων και του Eφηβικού μας τμήματος θα είναι ο coach Λεωνίδας Μαγιάννης.

Ευχόμαστε στους προπονητές μας να συνεχίσουν να οδηγούν την ομάδα μας σε νέες επιτυχίες!!!