Μετά από μια τριετία ξαναφορά στα 29 τα παπούτσια του ο Πέτρος Βιόπουλος!

Μια ευχάριστη φημολογία ίσως γίνει και πράξη με την επιστροφή του Πέτρου Βιόπουλου στα γήπεδα μετά από μια τριετία αποχής όπου είχε ξεκινήσει τα πρώτα του βήματα στην προπονητική στον πάγκο του Πόντου Θρυλορίου.

Ο «Βιο» μετά από συνεχόμενες ατυχίες τα τελευταία χρόνια από τραυματισμούς είχε αποσυρθεί μόλις στα 26 του από τα γήπεδα, ανέλαβε τεχνικός διευθυντής στον Πανθρακικό, συνέχισε προπονητής στο Θρυλόριο μια διετία και μετά την αποχώρησή του έχει προτάσεις ώστε να αναλάβει ομάδες στην Ροδόπη. Ωστόσο δείχνει σε καλή κατάσταση και δεν αποκλείεται σύντομα να ανακοινωθεί από ομάδα που πρωταγωνιστεί τα τελευταία χρόνια στα γήπεδα της ΕΠΣ Θράκης.

Ο 29χρονος (γεννημένος στις 9/7/1994) μεσοεπιθετικός ξεκίνησε το ποδόσφαιρο από τις φημισμένες τότε ακαδημίες Γκουτσίδη Ουζουνίδη στην Μεσσούνη και συμμετείχε στα κλιμάκια παίδων και νέων κατακτώντας μάλιστα το πανελλήνιο το 2009 με την ΕΠΣ Θράκης. Κατόπιν στα 16 του βρέθηκε στις ακαδημίες της Κέρκυρας και αγωνίστηκε μια φορά με τους Φαίακες στην Α’ Εθνική στην τιμωρημένη Τούμπα στις 17 Απριλίου του 2011 και στην ηττα 2-0 από τον ΠΑΟΚ αγωνιζόμενος ως αλλαγή από το 76′.

Ακολούθησαν οι Έβρος Σουφλίου (Γ’ Εθνική), Δόξα Προσκυνητών, FSV Ντούισμπουργκ, ξανά οι Προσκυνητές (Γ’ Εθνική), ο Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου με τον οποίο κατέκτησε το νταμπλ και ο Πανθρακικός.