Γ’ Εθνική: Ανανέωσαν οι «διόσκουροι» Αντωνιάδης και Γιαννακιτσίδης στον Πανθρακικό

Την ανανέωση συνεργασίας με τον Βασίλη Αντωνιάδη και Χρήστο Γιαννακιτσίδη ανακοίνωσε ο Πανθρακικός, στο πλαίσιο της προετοιμασίας ενόψει της νέας σεζόν στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Ο Bασίλης Αντωνιάδης ξεκίνησε από την ΠΑΕ Ποντίων και ήταν μέλος της ομάδας Regions’ της ΕΠΣ Θράκης. Έχει μεταξύ άλλων αγωνιστεί σε αρκετές ομάδες του Νομού Ροδόπης αλλά και εκτός αυτού, σε Εβρο Σουφλίου και Αναγέννηση Λιμεναρίων Θάσου.

Από το 2020 έχει επιστρέψει στην ομάδα του Πανθρακικού (με εξαίρεση ένα αιφνιδιαστικό διαζύγιο 15 ημερών) με την οποία πανηγύρισε την επιστροφή στις εθνικές κατηγορίες, ενώ ήταν μέλος των ακαδημιών του συλλόγου ως το 2012, συμμετέχοντας στα αναπτυξιακά πρωταθλήματα της Super League.

Ο Χρήστος Γιαννακιτσίδης ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του πορεία από τις Ακαδημίες Ουζουνίδη-Γκουτσίδη πριν παίξει στις ακαδημίες του Πανθρακικού και την Κ17 και Κ20 του Άρη. Στην συνέχεια αγωνίστηκε για τον Έβρο Σουφλίου, Απόλλωνα Καλαμαριάς, Δόξα Προσκυνητών, Δόξα Γρατινής και Μέγα Αλέξανδρο Ιάσμου.

Οι ανακοινώσεις, αναφέρουν:

«Η Διοίκηση του Πανθρακικού βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την επέκταση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Βασίλη Αντωνιάδη!

Ο Αντωνιάδης είναι ένας ταλαντούχος ποδοσφαιριστής που μπορεί να αγωνιστεί με περίσσεια ευκολία και ποιότητα σε κάθε γραμμή του γηπέδου δίνοντας πολλές επιλογές στον προπονητή του.

Αισίως φτάνει στην τέταρτη συνεχόμενη σεζόν που θα αγωνιστεί με την πράσινη φανέλα ενώ πέρυσι συνέβαλε τα μέγιστα στην επίτευξη των στόχων της ομάδας και αναδείχθηκε MVP στον τελικό του κυπέλλου ΕΠΣ Θράκης».

«Η Διοίκηση του Πανθρακικού βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την επέκταση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Χρήστο Γιαννακιτσίδη!

Ο “Γιάννα” αποτέλεσε ποιότητα στη μεσαία γραμμή του γηπέδου προσφέροντας τα μέγιστα στην επίτευξη των στόχων του Πανθρακικού στη Γ’ Εθνική και την κατάκτηση του κυπέλλου ΕΠΣ Θράκης και του Super Cup “Νίκος Ντοσίδης”».