Στη Σαμοθράκη ο Δημήτρης Μελισσανίδης με την πολυτελή θαλαμηγό του – Τον υποδέχθηκε στο λιμάνι ο δήμαρχος του νησιού

Λίγα λεπτά μετά τις 6.00 το απόγευμα της Δευτέρας στο λιμάνι της Καμαριώτισσας στη Σαμοθράκη μπήκε η πολυτελής θαλαμηγός Lady Vera του Δημήτρη Μελισσανίδη, προερχόμενη από την Αλεξανδρούπολη όπου βρέθηκε το προηγούμενο 24ωρο.

Στο λιμάνι έσπευσε ο Δήμαρχος Σαμοθράκης Νίκος Γαλατούμος που συναντήθηκε και φωτογραφήθηκε με τον ισχυρό άνδρα της ΠΑΕ ΑΕΚ και κάποιους φίλαθλους του συλλόγου που βρίσκονταν στο νησί.

«Επίσκεψη του προέδρου και μεγαλομετόχου της ΑΕΚ κυρίου Δημήτρη Μελισσανίδη στο νησί μας!!Τον ευχαριστούμε για την επίσκεψη και την επιλογή του να μας επισκεφθεί,του ευχόμαστε καλή διαμονή και καλό ταξίδι επιστροφής!!!», ανέφερε ο δήμαρχος Σαμοθράκης Νίκος Γαλατούμος.

Υπενθυμίζεται ότι το υπεροπολυτελές “Lady Vera” την προηγούμενη μέρα βρέθηκε στην Αλεξανδρούπολη και πιο πριν για δυο μέρες στη Λήμνο, όπου βρέθηκε πλάι-πλάι με το σκάφος του πρώην ισχυρού άνδρα της Ξάνθης Χρήστου Πανόπουλου.

Παρακάτω στην εφαρμογή Marine Traffic φαίνεται ότι όντως το “Lady Vera” βρίσκεται στο λιμάνι της Καμαριώτισσας, στη Σαμοθράκη.