Ο Γιάννης Αποστολίδης νέος προπονητής του Πανθρακικού μετά το τέλος των συνομιλιών με τον Φάνη Γκέκα

Μετά το ναυάγιο των συνομιλιών με τον Φάνη Γκέκα που θέλησε περισσότερο χρόνο για να απαντήσει θετικά στην πρόταση των ανθρώπων του Πανθρακικού αλλά οι τελευταίοι αποφάσισαν να μην περιμένουν άλλο, οι ιθύνοντες της ομάδας της Κομοτηνής κινήθηκαν αστραπιαία για να κλείσουν το κενό που έχει δημιουργηθεί στην θέση της τεχνικής ηγεσίας.

Νέος προπονητής της ομάδας αναλαμβάνει ο Ξανθιώτης Γιάννης Αποστολίδης, ο οποίος την περασμένη σεζόν καθοδήγησε με επιτυχία την Δόξα Δράμας αλλά τελικά δεν ανανέωσε με την διοίκησή της παρά την δεδηλωμένη πρόθεση της τελευταίας για κάτι τέτοιο.

Εχει παίξει επαγγελματικά μπάλα σε επίπεδο Α’ Εθνικής ξεκινώντας φυσικά από τα ΤΕΠ του ΑΟΞ, ενώ υπήρξε προπονητής στην Κ19 της ομάδας της Ξάνθης την τελευταία σεζόν που αγωνίστηκε σε επαγγελματική κατηγορία, επί εποχής Μπιλ Πάπας.

Γεννήθηκε στις 14/10/88 στο Εράσμιο και σε επίπεδο Γ’ Εθνικής πέρα από την περσινή σεζόν στη Δόξα έχει εμπειρία δουλευοντας επίσης Δόξα Δράμας την περίοδο 2019-20 σαν βοηθός των Βασιλακάκη και Ανυφαντάκη.

Στη συνέχεια συνεργάστηκε με τον Παύλο Δερμιτζάκη στην πορεία πρωταθλητισμού της Βέροιας στη Super League 2 και ακολούθως ανέλαβε την Κ20 της Ξάνθης, πριν πάει πέρυσι εκ νέου στην Δόξα Δράμας, αυτή τη φορά ως πρώτος προπονητής.

Η συμφωνία φέρεται να επήλθε το βραδυ της Κυριακής και οι ανακοινώσεις αναμένονται ίσως και εντός της ημέρας. Υπενθυμίζεται ότι τεχνικός διευθυντής της ομάδας της Κομοτηνής θα αναλάβει ο επίσης Ξανθιώτης Γιώργος Μαραντάς.