Σφοδρή επίθεση Παπαγεωργίου σε Βενέτη: «Ότι πιο ραδιουργό και τοξικό έχει περάσει από την ΑΕΛ

Κόντρα με την ΑΕΛ έχει ανοίξει ο Τάσος Βενέτης, με τον αρχηγό της ομάδας Θανάση Παπαγεωργίου να εξαπολύει σφοδρή επίθεση.

Αναλυτικά:

Σε προσωπική δήλωση προχώρησε ο αρχηγός της ομάδας μας Θανάσης Παπαγεωργίου «σπάζοντας» τη σιωπή του, αναφορικά με τον κ. Τάσο Βενέτη.

«Κοίτα ποιος μιλάει;

Ο άνθρωπος που πέρασε και διέλυσε ή προσπάθησε να ζημιώσει την ομάδα.

Ο άνθρωπος που δεν σεβάστηκε στο ελάχιστο την οικογένεια της ΑΕΛ, την εμπιστοσύνη της διοίκησης και την ελπίδα των ποδοσφαιριστών της.

Ο άνθρωπος που στο βωμό του συμφέροντος πουλούσε τους πάντες και τα πάντα.

Ο άνθρωπος που τελικά για να επιβιώσει δεν δίστασε να κηλιδώσει τα ονόματα πολλών ανθρώπων της ομάδας, πρωτίστως το δικό μου, αποδίδοντάς μου σε κρίσιμες περιόδους του πρωταθλήματος απίστευτες κατηγορίες.

Ο Βενέτης ήταν ότι πιο ραδιούργο και τοξικό έχει περάσει από την ΑΕΛ και τον κρίνω όχι μόνο ως ποδοσφαιριστής και αρχηγός της ομάδας, αλλά και ως Λαρισαίος, γέννημα θρέμμα αυτής».

Κατά πληροφορίες, ο Βενέτης κινήθηκε νομικά σε βάρος των «βυσσινί», στέλνοντας εξώδικο στην ΠΑΕ. Ο πρώην τεχνικός διευθυντής της ΑΕΛ διεκδικεί οφειλόμενους μισθούς πολλών μηνών, αποζημίωση απόλυσης και επιφυλάσσεται για διεκδίκηση περαιτέρω αποζημίωσης για όσα έλαβαν χώρα από μέρους της ΠΑΕ.