Συνάντηση Στοάκη με… «Σλούκι Λουκ» την επομένη του δεύτερου διαδοχικού νταμπλ του με τον Ολυμπιακό

Στην Αθήνα βρίσκεται ο πρώην προπονητής της ΑΕ Κομοτηνής Βασίλης Στοάκης και είχε την ευκαιρία να βρεθεί με τον Κώστα Σλούκα, την επομένη της στέψης του Ολυμπιακού στον διακοπέντα αγωνα στο ΟΑΚΑ και συνακόλουθα του νταμπλ που κατακτήθηκε από τους ερυθρόλευκους.

Ο Σλούκας είναι το μεγάλο όνομα στο λιμάνι, αλλά δεν είναι δεδομένη η παραμονή του σε αυτό αφού όπως έγραψε το απόγευμα τπ «Φως», «το συμβόλαιο του 33χρονου γκαρντ ολοκληρώνεται φέτος το καλοκαίρι, με τον αριστερόχειρα πλέι-μέικερ να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στα δύο σερί νταμπλ της ομάδας, όπως και στις σερί παρουσίες της στα Final Four».

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, προτεραιότητα του Κώστα Σλούκα είναι να συνεχίσει, ακόμη και να ολοκληρώσει την καριέρα του στο μεγάλο λιμάνι.  Ωστόσο θέλει να έχει έναν περισσότερο ενεργό ρόλο στο ρόστερ της ομάδας. Επιθυμεί να παίζει περισσότερο. Ορισμένες φορές είχε δυσαρεστηθεί από τη διαχείριση που γινόταν προς το πρόσωπό του.

«Είναι ένα θέμα που μπορεί να λυθεί, μιλώντας ξεκάθαρα μεταξύ τους, προπονητής, παίκτης και διοίκηση. Βάζοντας ο καθένας… νερό στο κρασί του. Όπως κάνουν όλες οι οικογένειες. Το θέμα δεν είναι τόσο το οικονομικό, όσο το αγωνιστικό. Ξεκάθαρα», σχολιάζει το «Φως».

Από εκεί και πέρα, το ρεπορτάζ αναφέρει πως για τον Κώστα Σλούκα έχουν δείξει ενδιαφέρον τόσο η Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία προσπαθεί να ανανεώσει και να ενισχύσει την περιφερειακή της γραμμή, όσο και η Αρμάνι Μιλάνο, στην οποία γενικός αρχηγός είναι ο Χρήστος Σταυρόπουλος.

Μέχρι να ξεκαθαρίσει πάντως η κατάσταση, ο Σλούκας απολαμβάνει τους καφέδες του και δεν αρνείται μια φωτογραφία σε όποιον του τη ζητήσει, όπως στον Στοάκη που τον πέτυχε στην Αθήνα και έπευσε να σχολιάσει: «Μπασκετική συνάντηση με τον “Σλούκι Λουκ” του ελληνικού μπάσκετ, της “επίσημης Αγαπημένης” και τον Back 2 Back νταμπλούχο Ελλάδας με τον Ολυμπιακό…».