Στον αέρα του διαδικτύου η νέα ιστοσελίδα του (Ερασιτέχνη) ΑΟΞ με δυνατότητα μέσω αυτής εγγραφής μελών και εγγραφών στην ακαδημία

Γεγονός είναι από το μεσημέρι της Παρασκευής η επίσημη σελίδα του ΑΟΞ, μέσω της οποίας εκτός από τα δελτία Τυπου του συλλόγου υπάρχει και δυνατότητα εγγραφής στο σωματείο αλλά και στην ακαδημία.

Η νέα σελίδα, στην οποία κυριαρχεί το κόκκινο και το άσπρο χρώμα, περιέχει πλούσια ενότητα με την ιστορία του συλλόγου, αναλυτικά στοιχεια για καθε μέλος του διοικητικου του συμβουλίου ενώ θα εμπλουτιστούν σύντομα οι ενότητες με παίκτες, προπονητές κλπ.

Οπως διευκρινίζεται προς τους φίλους και μέλη του ΑΟΞ, «όσοι έχετε κάνει εγγραφή ως μέλος στο κατάστημα “Σπάρτακοι 82” , μπαίνετε στην κατηγορία “My AOX ” και δημιουργείτε λογαριασμό. Στη συνέχεια στην καρτέλα στοιχεία λογαριασμού βάζετε το ονοματεπώνυμο σας και αφού σας ταυτοποιήσουμε ως εγγεγραμμένο μέλος θα ενημερώσουμε την πλατφόρμα ότι η συνδρομή σας είναι ενεργή».

Ακόμα, όπως ποαναφέρθηκε, «υπάρχει φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος για τις ακαδημίες του συλλόγου μας όπου από εκεί θα μπορέσετε να κάνετε την αίτηση σας όσοι γονείς επιθυμείτε τα παιδιά σας να ενταχθούν στον ΑΟΞ».

Ακόμα, «προστέθηκαν δυο τρόποι ηλεκτρονικής πληρωμής για την ηλεκτρονική εγγραφή σας ως μέλη στο AOX SHOP . Ο πρώτος είναι με κάρτα μέσω Stripe και ο δεύτερος με απευθείας κατάθεση χρημάτων e-banking σε λογαριασμό Πειραιώς».

«Περιηγηθείτε στην σελίδα μας και να είστε σίγουροι πως θα εμπλουτιστεί με ακόμα περισσότερο…ΑΟΞ !», αναφέρει η σχετική ενημέρωση.