Επιστρέφει μετά από οκτώ χρόνια στην Ανάβαση Ριτσώνας ο Ξανθιώτης Γιώργος Ξενοκώστας με Peugeot 205

Ο Γιώργος Ξενοκώστας συμμετέχει φέτος στον δημοφιλέστερο αγώνα του Πρωταθλήματος Αναβάσεων, την Ανάβαση Ριτσώνας στην Εύβοια, για πρώτη φορά μετά από οκτώ χρόνια. 

Ο Ξανθιώτης οδηγός παίρνει μέρος για ακόμα μια φορά στην συγκεκριμένη ανάβαση, καθώς η πρώτη του φορά σε αυτήν ήταν το 2000 αλλά η τελευταία ήταν το 2015. Στο διάστημα αυτής της 15ετίας έλαβε μέρος με τρία διαφορετικά αυτοκίνητα εκ των οποίων Peugeot 106 , Toyota Celica GT ’72 και Fiat 128 rallye ’71.

Το αυτοκίνητο που θα πάρει μέρος αυτό το Σαββατοκύριακο στον δημοφιλή αγώνα είναι ένα Peugeot 205 που με πολύ μεράκι και προσωπική εργασία από το 2008 κατάφερε να το ετοιμάσει, πάντα με την υποστήριξη καλών του φίλων μηχανικών, που τους ευχαριστεί για την δουλειά τους πάνω στο αγωνιστικό του αυτοκίνητο.

Σημειώνεται ότι πριν έναν μήνα περίπου ο οδηγός έκανε τον πρώτο του αγώνα για φέτος που πραγματοποιήθηκε στο Πήλιο, το Ράλλυ Κένταυρος, αλλά δυστυχώς εγκατέλειψε εξαιτίας μηχανικής βλάβης. Πλέον είναι έτοιμος να τερματίσει στην ανάβαση Ριτσώνας με ένα καλό αποτέλεσμα στην κατηγορία του, η οποία είναι και από τις πολυπληθέστερες του αγώνα.

Οι συμμετέχοντες στην Ανάβαση Ριτσώνας έφτασαν στον αριθμό 119 και είναι έτοιμοι να δώσουν το καλύτερο τους εαυτό και θέαμα για τους φίλους θεατές!