Γ’ Εθνική: Σφοδρή επίθεση από Τηλυκράτη και… ΕΠΣ Πρέβεζας στον διαιτητή Κωστούλα ότι… «άξιζε το ταξίδι από την Κομοτηνή»

Τα έμπλεξαν πάνω στον εκνευρισμό τους μετά την ήττα από τον Αιολικό οι ιθυνοντες του Τυλικράτη Λευκάδας.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσαν καταφέρθηκαν κατά του διαιτητή Αριστοτέλη Κωστούλα της ΕΠΣ Άρτας, υποστηρίζοντας ότι «άξιζε ο κόπος και τα χιλιόμετρα γιατί ως γνωστόν ο κύριος Κωστούλας του συνδέσμου Άρτας μένει μόνιμα στην Κομοτηνή…».

Με την ανακοίνωσή τους, κατηγορούν τον διαιτητή που βασικά έχει πάρει μεταγραφή στην ΕΠΣ Εβρου και όχι Θράκης, αλλά διατηρείται επισήμως στους πίνακες ως Αρτινός, υποστηρίζοντας μάλιστα ότι με τους βοηθούς του τους αποκάλεσε «χωριάτες» ενώ καταφέρθηκε με ρατσιστικό χαρακτηρισμό εναντίον παίκτη των γηπεδούχων.

Κάτι τέτοιο βέβαια δεν αποδεικνύεται, ούτε είναι εύκολο να αποδειχθεί. Γεγονός είναι ότι υπάρχει βίντεο του αγώνα, αλλά επίσης γεγονός και μάλιστα πρωτοφανές είναι ότι εναντίον του διαιτητή καταφέρθηκε με επιστολή του στον πρόεδρο της ΕΠΟ ο πρόεδρος της ΕΠΣ Λευκάδας!

Η ανακοίνωση που εξέδωσε η διοίκηση της ομάδας της Λευκάδας όπως αυτή αναρτήθηκε στην επίσημη σελίδα του Τηλυκράτη στο Facebook:

ΧΩΡΙΑΤΕΣ ΚΑΙ ΣΚΑΤΟΜΑΥΡΟΥΣ ΜΑΣ ΑΠΟΚΑΛΟΥΣΕ Η ΔΙΑΙΤΗΤΙΚΗ ΤΡΙΑΔΑ

Δεν θα μπούμε στον κόπο να πούμε τι σημαίνει Τηλυκράτης, καθώς από μόνα τους τα 96 χρόνια της ζωής του, λένε πολλά . Δεν γίνεται όμως άλλο να μην αντιδράσουμε σε αυτό το θέατρο του παράλογου που είναι τα μπαράζ για την άνοδο στη super league 2 .

Προφανώς δεν αρέσουν στους υπευθύνους, ομάδες που δεν χρωστάνε σε κανέναν, δεν κινούνται στο παρασκήνιο και παίζουν τα παιχνίδια στις 4 γραμμές του γηπέδου χωρίς να ασχολούνται με τίποτα άλλο.

Από την αρχή του μίνι αυτού πρωταθλήματος είδαμε κακές διαιτησίες , με αρχή στη Μυτιλήνη που όχι μόνο δεν υπήρχε τηλεοπτική κάλυψη αλλά ήταν ο μοναδικός αγώνας που δεν βγήκαν ούτε φάσεις, συνέχεια με την Κοζάνη στη Λευκάδα που παρά τις φιλότιμες προσπάθειες των διαιτητών καταφέραμε και νικήσαμε ( συγνώμη γι’ αυτό …). Συνέχεια στην Κρήτη που ένα υπέρ μας πέναλτι που κατάπιε ο άρχοντας του αγώνα, θα το έδινε ακόμα και ο αντίπαλος πρόεδρος.

Το κερασάκι στην τούρτα ήρθε να προσθέσει η χθεσινή διαιτητική τριάδα. Από την αρχή μέχρι το τέλος , απροκάλυπτα , μην αφήνοντας στην τύχη ούτε πλάγιο άουτ, πραγματικοί χειρούργοι.

Εκτός των αγωνιστικών εγκλημάτων που διέπραξαν , καταφέρθηκαν υβριστικά εναντίων του συνόλου των Λευκαδιτών, αποκαλώντας μας ((χωριάτες )), ενώ επέδειξαν και την ρατσιστική τους συμπεριφορά εναντίον του αθλητή της ομάδας μας Carlos Eduardo αποκαλώντας τον (( σκατοόμαυρο )).

Γι’ αυτό και μόνο ζητάμε την διαγραφή τους από τα μητρώα της Ελληνικής διαιτησίας. Σίγουρα άξιζε ο κόπος και τα χιλιόμετρα γιατί ως γνωστόν ο κύριος Κωστούλας του συνδέσμου Άρτας μένει μόνιμα στην Κομοτηνή ….

Πολλά τα χιλιόμετρα , αλλά άξιζε ο κόπος … οι δε βοηθοί Νούσιας και Αθανάσιου θα φροντίσουμε να μην ξαναέρθουν στο ((χωριό μας )) .

Κύριοι ο Τηλυκρατης έχει μια διοίκηση με σταθερό κορμό 10 χρόνια, έχει πάρει δυο πρωταθλήματα Γ εθνικής το 2018 και το 2023, φιλοξενεί άριστα όλες τις ομάδες και δεν έχει εμπλακεί ποτέ σε αγώνες που είναι από πριν γνωστό το αποτέλεσμα, ούτε κινείτε στο παρασκήνιο , προφανώς γ αυτό και δεν είναι αρεστός στους γνωστούς κύκλους .

Εμείς θα παλέψουμε μέχρι τέλους για να τον φτάσουμε εκεί που αξίζει .
ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ

ΥΓ Καταδικάζουμε απερίφραστα κάθε μορφή βίας , λεκτική, σωματική η ρατσιστική ενώ επίσης στο βαθμό που μας αναλογεί, λυπούμαστε για την πρόωρη αποχώρηση από το γήπεδό μας, του εκπροσώπου της ΕΠΟ ο οποίος είχε προσέλθει για την απονομή του κυπέλου στην ομάδα μας .

Από την πλευρά του ο πρόεδρος της ΕΠΣ Πρέβεζας – Λευκάδας, Θωμάς Κάρτσακλας με μια σκληρή επιστολή προς την ΕΠΟ αναφέρει:

Με αφορμή την χθεσινή Διαιτησία του κυρίου Κωστούλα Αριστοτέλη της Ε.Π.Σ. Άρτας, στην αναμέτρηση του ΤΗΛΥΚΡΑΤΗ ΛΕΥΚΑΔΑΣ με τον ΑΙΟΛΙΚΟ, θα ήθελα να επισημάνω στην Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας ότι ο ορισμός του κ.Κωστούλα ήταν απαράδεκτος και απορώ γιατί δεν ορίστηκε σε τέτοιας σημασίας αγώνα για την άνοδο στη SUPER LEAGUE 2, αξιολογημένος Διαιτητής από ανώτερη κατηγορία προκειμένου να διασφαλιστεί το κύρος και η αξιοπιστία της κρίσιμης αυτής αναμέτρησης. Η αγωνιστική συμπεριφορά του κ.Κωστούλα ήταν εριστική από τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης και κατάφερε να ξεσηκώσει ένα ολόκληρο στάδιο με τις αποφάσεις του. Στην κυριολεξία τίναξε τον αγώνα στον αέρα!!!

Μια υγιής ομάδα σαν τον ΤΗΛΥΚΡΑΤΗ και μια Διοίκηση με Πρόεδρο επιστήμονα(Ιατρό) και στελεχωμένη από τους μεγαλύτερους επιχειρηματίες του νησιού και με ένα φίλαθλο κοινό που δεν έχει δημιουργήσει πότε πρόβλημα και είναι πάντα φιλόξενο, αξίζει καλύτερης αντιμετώπισης από τη Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία.

Κύριε Πρόεδρε της Ε.Π.Ο., παρακαλώ στους υπόλοιπους αγώνες κατάταξης να επισημάνετε στην ΚΕΔ Ε.Π.Ο. να ορίζει αξιολογημένους και Διαιτητές ανώτερης Κατηγορίας. Επίσης να καταβάλετε κάθε δυνατή προσπάθεια έτσι ώστε μετά τα όσα κωμικά γεγονότα είδαμε με Διαιτητές στους αγώνες Play Off της Super League, να μην υπάρχει ανάλογη συνέχεια και στις μικρότερες κατηγορίες.

Επιπλέον όσοι λυμαίνονται τον χώρο του ποδοσφαίρου για δικά τους συμφέροντα, να απομονωθούν και να αποβληθούν από την υγιή ποδοσφαιρική κοινωνία!

Για την Ε.Π.Σ. Πρέβεζας-Λευκάδας
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΘΩΜΑΣ ΚΑΡΤΣΑΚΛΑΣ