Γ’ Εθνική: Καφεδάκι του νέου ισχυρού άνδρα του ΑΟΚ με… Πουρλιοτόπουλο, τον πρώην υπουργό Άμυνας και τον πρόεδρο της ΕΠΣ Καβάλας

Συνεχίζονται οι διευρυμένες συσκέψεις στην ανανεωμένη διοικητικά Καβάλα, με… υψηλά ιστάμενα πρόσωπα, με φόντο την επόμενη σεζόν μεγαλύτερων προσδοκιών. 

Ο νέος ισχυρός άνδρας των “Αργοναυτών” Γιάννης Διαμαντίδης είχε μίτινγκ με τον πρόεδρο της ΕΠΣ Καβάλας, Γιώργο Πριονίδη, που είναι πάντα κοντά στον ΑΟΚ, παρουσία του Βαγγέλη Πουρλιοτόπουλου (επίσης στηρίζει από κοντά το εγχείρημα, είναι γνωστό άλλωστε το “κανάλι” Διαμαντίδη με τον ΠΑΟΚ), ενώ στην… παρέα ήταν και ο Καβαλιώτης μέχρι πρότινος Υπουργός Εθνικής Άμυνας (2019-2023), Νίκος Παναγιωτόπουλος. 

«Ένα πολιτικό πρόσωπο πρώτης γραμμής, που σταθερά ενδιαφέρεται για τους “γαλάζιους”», όπως σχολιαζει ο Θεόφιλος Ψυχογιος στο SoccerPractor. 

Αναλυτικά η ανάρτηση του Γιώργου Πριονίδη, στα social media συνοδεία φωτογραφικού υλικού:
“Καφεδακι με τον Υπουργο μας και Προεδρο Διοικουσας ΑΟΚ Διαμαντιδη Ιωαννη και κουβεντα ποδοσφαιρικη για τον αγαπημενο μας καραβακι με φιλο Πουρλιοτοπουλο Ευαγγελο και συνεργατη Βαλαρη Αθανασιο”.