Εκλογές 2023: Πλήθος οι πολιτικές παρουσίες στο ματς ανόδου του Άρη Πετεινού! Πλήρες φωτορεπορτάζ

Πλήθος ήταν οι πολιτικές παρουσίες στο γήπεδο του Πετεινού το απόγευμα της Κυριακής, εκεί όπου σφραγίστηκε η άνοδος του τοπικού Άρη στην Γ’ Εθνική.

Πρώτος και καλύτερος ο πρώην υπουργός Αλέκος Κοντός (κεντρική φωτογραφκα), πατέρας του υποψηφίου δημάρχου Ξάνθης Στράτου Κοντού που προκάλεσε αίσθηση η απουσία του. Ο Αλέκος Κοντός, επί πολλά χρόνια βουλευτής Ξάνθης της ΝΔ, παρακολούθησε τον αγώνα μαζί με τον δημοτικό σύμβουλο Ξάνθης και παλιά δόξα του ΑΟΞ αλλά και του Πανιωνίου Τάσο Θεοδωρίδη.

Στο γήπεδο βρέθηκε φυσικά και ο δήμαρχος Αβδήρων Γιώργος Τσιτιρίδης, που πανηγυρίζει την δεύτερη παρουσία ομάδας του Δήμου του στη Γ’ Εθνική μετά τον Αρη Αβάτου. Ο ισχυρός άνδρας του τελευταίου Ηλίας Κοτόπουλος, που θα είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Ξανθης με τι ψηφοδέλτιο του Στράτου Κοντού, βρέθηκε επίσης στο γήπεδο. Υποψήφιος με το ίδιο ψηφοδέλτιο και επίσης παρών στο γήπεδο και ο πρόεδρος της Αναγέννησης Θαλασσιάς Τάσος Ταρενίδης.

Στο γήπεδο βρέθηκε ακόμα ο αναπληρωτής δήμαρχος Ξάνθης και παλαιμαχος τερματοφύλακας του ΑΟΞ και της Ελπίδας Γενισέας Μανώλης Φανουράκης, ο δημοτικός σύμβουλος και υποψήφιος δήμαρχος Ξάνθης Σάββας Μελισσόπουλος αλλά και ο επίσης δημοτικός σύμβουλος, επανεκλεγείς το ίδιο πρωί πρόεδρος της ΕΚΑΣΑΜΑΘ Πάνος Σταυρακάρας που τυγχάνει και κουμπάρος του ΒασίηΤοροσίδη.

Από πλευράς περιφέρειας έδωσε το παρών ο αντιπεριφερειάρχης Κώστας Κουρτίδης, ο πρώην αντιπεριφρειάρχης Ξάνθης Νίκος Ευφραιμίδης και πολλά ακόμα άτομα, καθώς έχονται και οι εκλογές. Όχι τόσο οι βουλευτικές της 25ης Ιουλίου αλλά οι αυτοδιοικητικές του Οκτωβρίου. Δειτε πλούσιο φωτορεπορτάζ που ανήρτησε η εφημερίδα “Μαχητής”…