Ξανθιώτικη παρουσία στις κερκίδες του μεγάλου τελικού του Champions League Μάντσεστερ Σίτι – Ίντερ: «Ένα όνειρο έγινε πραγματικότητα»

«The dream came true». Δηλαδή, «το όνειρο έγινε πραγματικόητα». Με αυτά τα λόγια σχολίασε ο γνωστός Ξανθιώτης φίλαθλος και παλαιότερα ρεπόρτερ του ΑΟΞ στα Πηγάδια Βασίλης Μπάτζιος την παρουσία του στο Στάδιο Ατατούρκ, από όπου παρακολούθησε δια ζώσης τον μεγάλο τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ ανάμεσα σε Μάντεστερ Σίρι και Ιντερ.

Λίγο μετά τα μεσάνυχτα ανέβασε ο ίδιος φωτογραφία από την εξέδρα. Οπως προκύπτει ωστόσο, ο ίδιος βρισκόταν μαζί με οπαδούς της Ίντερ, της μεγάλης χαμένης δηλαδή του τελικού – ο οποίος μπορεί να μην προσέφερε πλούσιο θέαμα, είχε όμως πολλές συγκινήσεις και αγωνία μεχρι και την τελευταία φάση του αγώνα.

Ο τελικός κρίθηκε με ένα γκολ του Ρόντρι στο 68′, χάρη στο οποίο διαμορφώθηκε το 1-0 που έμελλε να είναι το τελικό αποτέλεσμα και να κανει την Σίτι του Πεπ Γκουαρντιόλα δευτερη αγγλική ομάδα (μετά την συμπολίτισσα Γιουνάιτεντ το 1999) και δέκατη συνολικά στην ιστορια που κάνει τρεμπλ στην σεζόν, δηλαδή κατακτά πρωτάθλημα και κύπελλο στην χώρα της ενώ ταυτόχρονα αναδεικνυεται και πρωταθλήτρια Ευρώπης.

Κάπως έτσι κρίθηκε ο τελικος, τον οποίο είχε την ευκαιρία να ζήσει από κοντά ο Μπάτζιος, έστω και ευρισκόμενος στην κερκίδα των «χαμένων». Άλλωστε για τον Ξανθιώτη η νίκη ήταν και μόνο η παρουσία του στην εξέδρα αυτής της αναμέτρησης. Πολλοί θα ήθελαν να είναι στην θέση του – και όπως σχολίασε και ο ίδιος, «το όνειρο έγινε πραγματικότητα» ανεξαρτητως του τελικού αποτελέσματος…