Μήνυση από την Δόξα Βώλακα για ξυλοδαρμό παίκτη της στον Πετεινό! Καταγγελίες για «χειρουργείο», «τρομοκρατία» και «μπράβους»

Σε βαρύτατες καταγγελίες προχώρησε η Δόξα Βώλακα μετά την αναμέτρηση με τον Αρη Πετεινού στην Ξάνθη και την ήττα των πρωταθλητών της ΕΠΣ Δράμας από αυτούς της Ξάνθης, στο ματς – τελικό για την άνοδο στην Γ’ Εθνική.

Από τον ραδιοφωνικό αέρα του Σταρ FM Δράμας ο πρόεδρος Αντώνης Δεμερτζής αμέσως μετά την λήξη της αναμέτρησης ανέφερε τα εξής: «Ηταν ένα χειρουργείο, ηρθαν εντεταλμένοι για να βγαλουν τον Πετεινό και τα κατάφεραν. Ο διαιτητής έδειξε τρεις κίτρινες σε παίκτες μας στα δέκα πρώτα λεπτά, ο ένας αποβλήθηκε μάλιστα στο τέλος. Ακόμα και το γκολ που φάγαμε στο τέλος ξεκίνησε από επιθετικό φάουλ. Και αμέσως μετά μπήκαν μέσα οι φίλαθλοί τους και άρχισαν να χτυπάνε τους παίκτες μας, ακόμα και οι σεκιουριτάδες τους. Μιλάμε για τρομοκρατια απο την αρχη μεχρι το τελος. Από την αρχή γυρω γυρω υπήρχαν σεκιουρηταδες να μας απειλούνε ενώ δεν άφησαν κάμερες να καταγράψουν το παιχνίδι για να μην μπορεί κανείς να δει τα αίσχη τους».

Ο πρόεδρος της Δόξας Βώλακα κατέληξε στις δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό: «Αυτό που καταλαβαίνω ειναι οτι για ανέβεις κατηγορία πρεπει να χρησιμοποιησεις και άλλα μεσα. Εμενα η δικη μου ομαδα ειναι αγνή. Δυστυχώς δεν εχουν ηρεμησει ακόμα τα πνευματα. Ποδοσφαιριστης μου έφαγε μπουνιά και είναι αιμόφυρτος. Του ανοιξαν τα ρουθουνια. Τον χτυπησαν καποιοι που κρύβονταν πίσω από το τέρμα».

Ακολούθως στον αέρα του ραδιοφωνικού σταθμού της Δράμας φιλοξενήθηκε ο γενικός αρχηγός της ομάδας του Βώλακα Λευτέρης Ροδίτης. Αναλυτικά όσα είπε: «Απο το ξεκινημα μυριζε μπαρουτι το παιχνιδι. Ο Πετεινος προσπαθησε να δημιουργησει εχθρικη κατασταση. Στο τελος ειχαμε και βιαιπραγιες απο φιλαθλους που μπηκαν μεσα. Στο αγωνιστικο προσπαθησαμε, αλλά παιξαμε κοντρα σε εναν πολυ κακο διαιτητη, δεν ξερω για ποιον λογο. Ηταν ο αρνητικος παραγοντας. Ηταν ενα ματς στο οποίο απο το 1ο δευτερολεπτο ήταν αρνητικα προκατειλημμένος προς την ομαδα μας. Απο την περασμενη εβδομαδα ξεραν απο ποιο νομο θα σφυριξει το ματς μας».

Ακόμα ο γενικός αρχηγός των πρωταθλητών της ΕΠΣ Δράμας ανέφερε στο Σταρ FM Δράμας: «Το γήπεδο είναι απαραδεκτο και επικίνδυνο, οι γραμμες είναι ενα μετρο με το ζορι μακριά από ντουβαρια. Στο τέλος, οι σεκιουρηταδες μας χτυπουσαν. Εμεις θελουμε να βλεπουμε το ποδοσφαιρο πιο ρομαντικα. Δεν εχουν σχεση με το ποδοσφαιρο οσα ζησαμε σημερα. Μετα απο συστασεις της αστυνομιας, απο τον ιδιο τον διευθυντή, θα γινουν προσαγωγές και μυνησεις. Οι φιλαθοι που εκαναν τα αισχη όμως ήδη την κοπανησαν για να γλιτωσουν τις συλληψεις».