Μπαράζ Πρωταθλητών ΕΠΣ: Με παιδιά της ακαδημίας στην Ελευθερούπολη με στόχο το αήττητο η τελευταία αποστολή του ελλιπή Ορέστη

Την άνοδο στην Γ’ Εθνική μετά από 25 χρόνια πήρε κόντρα την περασμένη εβδομάδα κόντρα στον Πετεινό ο Ορεστης Ορεστιάδας που την Κυριακή θα φιλοξενηθεί στην Ελευθερούπολη από την απογοήτευση των μπαράζ τον Ορφέα που ήταν από τα φαβορί για την τριάδα πριν το ξεκίνημα αυτών (17:00, LIVE ThrakiSportS).

Οι δυο ομάδες είχαν συναντηθεί σε φιλικό λίγο πριν την έναρξη της σεζον όπου ήταν πετυχημένη στα τοπικά του πρωταθλήματα με τον Ορέστη στα μέσα Οκτωβρη να επικρατεί με 1-3 με σκορερ τους Λαζαρίδη, Κυγάη να ισοφαρίζει και τους Τζελέπη και Πετρόπουλο να δίνουν την νίκη στους Εβρίτες.

Η ομάδα του Παναγιώτη Μυλωνά που χωρίς αγχος πλέον ολοκληρώνει την σεζόν με στόχο να διατηρήσει το αήττητο στα πρωταθλήματα Εβρου και στα μπαραζ, θα ταξιδέψει με αρκετούς απουσίες βασικών όπως οι Κομεσίδης, Πεταλωτης, Γκουντενούδης, Καπουσουζης Τσιρίλο, Παναγιώτου και Ζουρκο.

Η ομάδα της Ορεστιάδας που ακόμα δεν έχει γνωρίσει ήττα στην σεζόν και φυσικά και στα μπαράζ στα οποία δεν έχει δεχτεί και τέρμα, με 8 βαθμούς σε τέσσερις αγώνες είμαι στην τρίτη θέση και με το τρίποντο δύσκολα δεν θα είναι στην προνομιούχο τριάδα κόντρα ωστόσο στην καλύτερη επιθεση των μπαράζ.

Από την αλλη πιθανόν ντεμπούτο θα κάνουν οι νεαροί που συμμετέχουν στην αποστολή και προέρχονται από την δυνατή ακαδημία του Ορεστη οι Ηλίας Θεοδωρου, Θανάσης Χρηστούδης, Γιώργος Παπαμιχαήλ, Θανάσης Ποντορόπουλος, Βασίλης Ντουμανάκης, Δημήτρης Δημητριάδης και Ανδρέας Τσομπανίδης.

Την αποστολή του Ορέστη αποτελούν οι Θεοδώρου, Δουλουδης, Κυρκούσης, Μαμρικισβίλι, Ασπιώτης, Πετρόπουλος, Χριστοφορίδης, Λιάνας, Θεμελής, Θάνος, Σταματόπουλος, Τζελέπης, Κοτζά Αλή, Λαζαρίδης, Ανδρεαδης, Ντουμανάκης, Παπαμιχαήλ, Χρηστούδης, Ποντορόπουλος, Δημητριάδης και Τσομπανίδης Ανδρέας