Μετά από μια τριετία επιτυχιών αποχωρεί από τον Απόλλωνα Παραλιμνίου για την Ευρωπαία Ντρίτα ο Νίκος Καραμπετάκης

Μπορεί να μην κατάφερε να κατακτήσει το πρωτάθλημα Κοσόβου με την Ντρίτα Γκζιλαν χάνοντας τον τίτλο για 3 βαθμούς στο φιναλε από την Μπαλκάνι ωστόσο ο Νίκος Καραμπετάκης θα συνεχίσει στην ομάδα αφήνοντας μετά από μια τριετία τον πάγκο του Απόλλωνα Παραλιμνιου.

Ο 52χρονος προπονητής θα συνεχίσει είναι βοηθός προπονητή του Άκη Βάβαλη, με την Ντρίτα να αγωνίζεται στην Ευρωπη και στα προκριμάτικά του Κόνφερενς Λιγκ της ΟΥΕΦΑ και μάλιστα ξεκινάει την Δευτέρα την προετοιμασία της.

Ο Νίκος Καραμπετάκης αγωνίστηκε ως τερματοφύλακας ξεκίνησε τον Ηρακλή καβάλας και τη δεκαετία του ενενήντα στην Α’ Εθνική με την Καβάλα και στην συνεχεια σε Ακράτητο, ΠΑΕ Θράκη και Δόξα Γρατινής. Ξεκίνησε την προπονητική του καριέρα από στην ΑΕ Πιερέων ομάδα που σταμάτησε να αγωνίζεται και ακολούθησαν ο Άρης Ακροποτάμου, ο Νέστος Χρυσούπολης με τον οποίο κατέκτησε σε μια σεζόν πρωτάθλημα και άνοδο στην Γ Εθνική, το Κύπελλο Καβαλας, Κύπελλο Ερασιτεχνών Ελλάδας όπως και το Super Cup Καβαλας.

Συνέχισε ως βοηθός στον Ηρακλή του Νίκου Παπαδόπουλου, ενώ διετέλεσε πρώτος προπονητής την περίοδο 2016-17 στη Δόξα Δράμας (στη Γ εθνική) και στη συνέχεια στον Αγροτικό Αστέρα στη Football League. Την περίοδο 2018-19 ο Καβαλιώτης τεχνικός συνεργάστηκε και πάλι με τον Νίκο Παπαδόπουλο στον ΟΦΗ, στον πάγκο του οποίο κάθισε την ίδια χρονιά ως πρώτος προπονητής σε τρία παιχνίδια Σούπερ Λίγκ κι ένα κυπέλλου ενώ ήταν και συνεργάτης του Χάιμε Βέρα. Συνέχισε στο πρωτάθλημα της Football League στον πάγκο του Ιάλυσου Ρόδου και της Τρίγλιας και από το 2020 βρισκοταν στον Απόλλωνα Παραλιμνίου κάνοντας καλές πορείες στην Γ’ Εθνική, φέτος στο Κύπελλο Ελλάδας φτάνοντας στα προημιτελικά ενώ κατέκτησε και δυο κύπελλα Σερρών.

Είναι πρόεδρος του συνδέσμου προπονητών ποδοσφαίρου Καβάλας είναι γιος του αείμνηστου Ανέστη Καραμπετάκη από τους κορυφαίος ποδοσφαιριστές στην ιστορία του Α.Ο. Καβάλα και προπονητής του Νέστου που τον οδήγησε στη Β εθνική.