Το πούλμαν της πρωταθλήτριας και κυπελλούχου Αγγλίας Μάντσεστερ Σίτι βρέθηκε στην Θράκη και γενικά στη Βόρεια Ελλάδα την προηγούμενη Δευτέρα και Τρίτη, προκαλώντας μεγάλη εντύπωση σε όσους είχαν την τύχη να το συναντήσουν.

Οπως έγινε γνωτό, διέσχισε όλη την Εγνατία Οδό το βράδυ της Δευτέρας προς ξημερωματα Τρίτης κατευθυνόμενο προς την Κωνσταντινούπολη, όπου το βράδυ του Σαββάτου θα διεξαχθεί ο μεγάλος τελικός του Champions League ανάμεσα στην Σίτι και την Ίντερ.

Το λεωφορείο της αγγλικής ομάδας ξεκίνησε οδικώς αρκετές μέρες νωρίτερα από την Αγγλία με προορισμό την Τουρκία, ώστε αφενός να μεταφέρει υλικά, τρόφιμα κλπ που θα υπάρχουν στην πτήση τσάρτερ, αφετέρου να υποδεχτεί τους παίκτες και το υπολοιπο τιμ της ομάδας του Πεπ Γκουαρδιόλα στο αεροδρόμιο της Πόλης.

Κατά τη διαδρομή του, λοιπόν, διέσχισε κι ολόκληρη την Βόρεια Ελλάδα. Συγκεκριμένα, αφίχθη το απόγευμα της Δευτέρας στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας προερχόμενο από την Ιταλία και μετά διέσχισε όλη την Εγνατία περνώντας διαδοχικά από τους Νομούς Ξάνθης, Ροδόπης και Έβρου τα ξημερωματα της Τρίτης για να διασχίσει το ιδιο πρωινό στους Κήπους τα ελληνοτουρκικά συνορα και να συνεχίσει από εκεί το ταξίδι για την Κωνσταντινούπολη.