Κέντρισε το ενδιαφέρον των Κομοτηναίων με το πλούσιο θέαμα και το νεανικό κοινό η διοργάνωση «UMC Fight like Thracians» (+photos)

Άλλο ένα αθλητικό γεγονός έφερε κόσμο στην πόλη της Κομοτηνής αποδεικνύοντας για ακόμη μία φορά τον δυναμικό χαρακτήρα του αθλητικού τουρισμού.

Η μαχητική διοργάνωση Umc 2 Fight like Thracians πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά στην Κομοτηνή με ένα διήμερο εκδηλώσεων που προσέφεραν θέαμα στους θεατές.

Οι Κομοτηναίοι παίρνοντας μία πρώτη γεύση, είχαν την ευκαιρία το απόγευμα της Παρασκευής 2 Ιουνίου να γνωρίσουν τους αθλητές από κοντά και να δουν την προπόνησή τους όπως και τη ζύγιση των μαχητών στην πλατεία Ειρήνης. Οι αθλητές αφού παρουσιάστηκαν ζυγίστηκαν σε ζυγαριά και συνάντησαν τον αντίπαλό τους, δίνοντας ραντεβού στο κλουβί για την επόμενη μέρα.

Το κυρίως μενού διεξήχθη στο κλειστό Γυμναστήριο του 2ου Γενικού Λυκείου Κομοτηνής το Σάββατο 3 Ιουνίου. Εθελοντές αλλά και πλήθος κόσμου βοήθησε ώστε να στηθεί το ρινγκ-κλουβί στη μέση του κλειστού. Μέρος έλαβαν αθλητές από όλη την Ελλάδα.

Την τιμητική τους είχαν οι αθλητές από την Κομοτηνή που όπως ήταν φυσικό το κοινό της πόλης τους αποθέωσε. Οι αγώνες περιλάμβαναν ΜΜΑ, kickboxing και πάλη.

Από την πόλη της Κομοτηνής συμμετείχαν οι αθλητές των Μαχητών Κομοτηνής Αγγελική Κοκμοτού, Γιώργος Μπουζλάντζε, Αλέξανδρος Χρυσοχοΐδης και Γιώργος Χατζηνικολή.

Στο τέλος της βραδιάς τιμητική πλακέτα παρέλαβε ο αντιδήμαρχος Κομοτηνής Κίμων Λεχούδης για την προσφορά του από τον υπεύθυνο της διοργάνωσης Στέφανο Ελευθεριάδη.

Το κοινό της Κομοτηνής πήρε μία γεύση από τη διοργάνωση, πως είναι αθλητές να μάχονται και μετά να σέβεται ο ένας τον άλλον. «Θέλουμε να υπάρχει αθλητικό πνεύμα και αθλητική παιδεία», ανέφερε στην εφημερίδα “Χρόνος” ο Στ. Ελευθεριάδης και εξέφρασε την ικανοποίησή του για την αγκαλιά που έδειξε το κοινό, ανανεώνοντας το ραντεβού και για αντίστοιχη επίσκεψη στο μέλλον.