Δημιουργεί δεύτερη ομάδα με παίκτριες Κ17 η Ροδόπη ’87 και στόχο να την κατεβάσει στο νέο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής

Δεύτερη ομάδα φιλοδοξούν να δημιουργήσουν οι άνθρωποι της Ροδόπης ’87, βλέποντας την δυναμική που έχει αρχίσει να αναπτυσσει το γυναικείο ποδόσφαιρο και την αύξηση του αριθμού των κοριτσιών που επιθυμούν να ασχοληθούν με το άθλημα.

Στο πρόσφατο φιλικό της Ροδόπης με την πρωταθλήτρια της Γ’ Εθνικής Ελπίδα Γενισέας συμμετείχε κατά βάση ένας κορμός μόνο 4-5 κοριτσιών από την πρώτη ομάδα, ενώ η υπόλοιπη αποστολή στελεχώθηκε από κορίτσια της ακαδημίας, αντπροσωπευτικά από κάθε ηλικιακή κατηγορία (Κ17 μέχρι και Κ8!).

Τα κορίτσια της Κομοτηνής κατάφεραν και κέρδισαν 4-3 με τις μικρές να αφήνουν πολλές υποσχέσεις για το άμεσο μέλλον και πλέον οι άνθρωποι της Ροδόπης να βάζουν μπροστά ένα σχέδιο που ούτως ή άλλως είχαν στο μυαλό τους, για δημιουργία δεύτερης ομάδας που θα απαρτίζεται από παίκτριες κάτω των 17 ετών.

Η νέα αυτή ομάδα θα έχει ως βασική προπονήτρια την αρχηγό της Ροδόπης ’87 Σοφία Ηλιάδη, εφόσον μείνει Κομοτηνή. Αυτή ομάδα στόχο δεν θα έχει την άνοδο, αλλά να δίνει ευκαιρίες στις μικρότερες σε ηλικία παίκτριες της Ροδόπης να αποκτούν εμπειρίες και να παίρνουν παιχνίδα στα πόδια τους, ώστε να είναι πιο έτοιμες όταν προωθηθούν στην πρωτη ομάδα.

Μάλιστα η σκέψη είναι να δηλωθεί αυτή η δεύτερη ομάδα της Ροδόπης ’87 στην Γ’ Εθνική, οπότε η Ροδόπη θα διαθέτει την κανονική της ομάδα στην Β’ Εθνική και την Ροδόπη ‘Β στην Γ’ Κατηγορία. Εντός του μηνός αναμένετα να ξεκαθαρίσει η κατάσταση, καθώς μέχρι το τέλος του τρέχουν οι προθεσμίες για δηλώσεις συμμετοχών.