ΕΠΣ Έβρου: Κούπα και στα Κ12 για τον Ορέστη Ορεστιάδας! Απονεμήθηκε πριν το ματς ανόδου της ανδρικής στη Γ’ Εθνική

Πριν την έναρξη της αναμέτρησης ανάμεσα στον Ορέστη Ορεστιάδας και τον Αρη Πετεινού, απονεμήθηκε από την ΕΠΣ Έβρου στην ομάδα Κ12 του Ορέστη η κούπα του πρωταθλήματος για την αντίστοιχη ηλικιακή κατηγορία.

Ολα τα παιδιά της ακαδημίας παρέλαβαν τα μετάλλιά τους και σήκωσαν το κύπελλο, με τα χαμόγελα να πλημμυρίζουν γονείς και φιλάθλους οι οποίοι διαπιστώνουν ότι ο σύλλογος δεν έχει μόνο παρόν αλλά έχει και λαμπρο μέλλον.

Αλλωστε δεν είναι μόνο η επιτυχία της Κ12 του Ορέστη με προπονητή τον Τάκη Κιουτσουκούδη που κατέκτησε τον τίτλο με 72 βαθμούς έναντι 71 του δεύτερου Εθνικού Αλεξανδρούπολης και 70 της τριτης Καππαδοκίας.

Και το τμήμα Κ14 του Ορέστη με κοουτς τον Βασίλη Τακάκη άγγιξε τον τίτλο και εν τέλει αναδείχθηκε δεύτερο πίσω απο τον πρωταθλητή Ποντιακό Αλεξανδρούπολης, στον οποίο η απονομή έγινε μια μέρα πριν.

«Πραγματοποιήθηκε σήμερα στο γήπεδο της Ορεστιάδας η απονομή στους πρωταθλητές αναπτυξιακών ηλικιών για την ηλικιακή κατηγορία Κ12 της ΕΠΣ ΕΒΡΟΥ. Πρωταθλητές αναδείχτηκαν το τμήμα Ακαδημίες ΜΓΣ Ορέστη Ορεστιάδας. Συγχαρητήρια στους πρωταθλητές και σε όλα τα σωματεία που συμμετείχαν στα πρωταθλήματα αναπτυξιακών ηλικιών Κ12 της Ένωσης μας», ανέφερε την Κυριακή σε βραδινή ανάρτησή της (που χάθηκε μέσα στο νέκταρ των πανηγυρισμών για την άνοδο της ανδρικής ομάδας και την απονομή του πρωταθλήματος σε αυτήν) η ΕΠΣ Έβρου.