Μπαράζ Πρωταθλητών ΕΠΣ: Παρά τις ελλείψεις ταξιδεύει Ορεστιάδα με στόχο να πανηγυρίσει την άνοδο ο Πετεινός

Να μην ρισκάρει την άνοδο του στο τελευταίο παιχνίδι με το Βωλακα θέλει την Κυριακή (4/6) ο πρωτοπόρος των μπαραζ Άρης Πετεινού στην Ορεστιάδα κόντρα στον τοπικό Ορέστη που επίσης καίγεται για το τρίποντο μπροστά στο κοινό του.

Η έκπληξη των μπαράζ ομάδα του Πετεινού που μετά το εντυπωσιακό 5-1 επί της δυνατής Ελευθερούπολης άλλαξε τα βαθμολογικά δεδομένα και πλέον εξαρτάται από αυτήν η άνοδος κάνοντας την αρχή στον αγώνα με τον Ορέστη τον οποίο κέρδισε σε φιλικό πριν την Πρωτοχρονιά στην Ξάνθη με 2-1.

Ο Αρης με 9 βαθμούς χρειάζεται 2 βαθμούς για να είναι σίγουρος για την τριάδα, αλλά για να πετύχει το δεύτερό του εκτός έδρας τρίποντο στα μπαράζ, πρέπει να σκοράρει κόντρα σε μια ομάδα που είναι αήττητη φέτος και δεν έχει δεν έχει δεχτεί τερμα σε 4 ματς στα μπαραζ. Μην ξεχνάμε όμως πως μπορεί ο Ορεστης να έχει την καλύτερη άμυνα, ο Πετεινός όμως έχει την καλύτερη επίθεση των μπαραζ με 9 τερματα.

Ο Πετεινός θα ταξιδέψει στην Ορεστιάδα χωρίς τους βασικούς Δασκαλάκη (αρχηγό) και Παυλίδη που σκόραρε και με την Ελευθερούπολη, ενω ακόμα θα απουσιάσει και ο Φλώρος συν τους γνωστούς Μίλκογλου, Αβερόπουλου, Σαμαρά και Σιδηρά.

Την αποστολή του Πετεινού αποτελούν οι Αθανασίου, Ασλανίδης, Χριστοφορίδης, Σαρηγιαννίδης, Πουτακίδης, Εφέντη, Τυριάκης, Μελισσόπουλος, Τουρατζίδης, Μαλαδένης, Κουτσογιαννης, Μετεντζίδης, Μπαράν, Ρίζος, Θωμαίδης, Τσίμπος, Κωστουλίδης, Κουτσομιχάλης, Κασσίδης, Χασανκήλ και Χριστοδούλου.