Μπαράζ Πρωταθλητών ΕΠΣ: Ο καλύτερος Πετεινός όλων των εποχών διέλυσε την Ελευθερούπολη και είναι κοντά στο θαύμα της ανόδου!

Μια από τις καλύτερες εμφανίσεις της ιστορίας του εαν όχι την καλύτερη πραγματοποίησε ο Αρης Πετεινού που διέλυσε με 5-1 τον Ορφέας Ελευθερούπολης και απέχει δυο αγωνιστικές από το όνειρο και την άνοδο στην Γ’ Εθνική.

Η ομάδα του δάσκαλου Τάσου Νεοφυτίδη καταπληκτικά στημένη σε ένα ακόμα αγώνα, συνάντησε δυσκολίες μόνο για ένα μισάωρο όσο κράτησε το προβάδισμα η ομάδα της Καβάλας, η οποία μετά την ισοφάριση κατέρρευσε με τον Άρη να σημειώνει τέσσερα γκολ στο δεύτερο ημίχρονο.

Ο Ορφέας προηγήθηκε στο 25′ με τον Τσαμπέγια αλλά μάλλον αυτό ήταν μια έκλαμψη της ομάδας του Στελιου Κατρακυλακη που έδειξε πως βρίσκεται σε κάκιστη αγωνιστική κατάσταση στην κρισιμότερη περίοδο της σεζόν. Ο Στεργιος Παυλίδης στο 31′ με κεφαλιά ισοφάρισε σε 1-1 με το αποτέλεσμα του ημιχρόνου να μην προμηνύει την… καταιγίδα που θα ακολουθούσε για τους Καβαλιώτες.

Με το καλημέρα στο 46′ ο Ραφαήλ Μελισσόπουλος από πάσα του Τουρατζίδη έκανε το 2-1 και στο 57′ ο Ιάσονας Εφέντη έκανε το 3-1 μετά από φαση διαρκέιας και λάθη των παικτών του Ορφέα. Ο Μελισσόπουλος στο 76΄με πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος διπλασίασε τα τέρματα του γράφοντας το 4-1 και στο 85′ με πλασέ ο Βαγγέλης Μαλαδένης από πάσα του Εφέντη διαμόρφωσε το απίστευτο 5-1 μπροστά στον Βασίλη Τοροσίδη, στους έκπληκτους φίλους της ομάδας αλλά και τα πολλά ενθουσιασμένα παιδιά της ακαδημίας του Πετεινού που μπήκαν να πανηγυρίσουν στο κέντρο του γηπεδου με το πέρας της αναμέτρησης.

Ο Αρης Πετεινού έφτασε τους 9 βαθμούς βρίσκεται μόνος στην κορυφή (εκκρεμεί ο αγώνας του Βώλακα με το Ν. Σιδηροχώρι) και θέλει 2-3 βαθμούς στα επόμενα παιχνίδια με τον Ορέστη στην Ορεστιάδα και τον Βώλακα στην Ξάνθη για να πανηγυρίσει την άνοδο.

Από την άλλη ο Ορφέας Ελευθερούπολης είναι η απογοήτευση των μπαράζ ιδίως στα δυο τελευταία ματς και με 4 βαθμούς θέλει ισοπαλίες των αντιπάλων του και να κερδίσει μέσα στην Αμμουδιά και τον Ορεστη Ορεστιάδας στην έδρα του ώστε με 10 βαθμούς να ελπίζει να μπει στην προνομιούχο τριάδα.

Διαιτητής ο Κωστουλας από την ΕΠΣ Άρτας με βοηθούς τους Καρακασίδη, Γκιόση από την ΕΠΣ Θράκης.

ΑΡΗΣ ΠΕΤΕΙΝΟΥ (Νεοφυτίδης): Αθανασίου, Ασλανίδης (85′ Μετεντζίδης), Δασκαλάκης, Χριστοφορίδης, Σαρηγιαννίδης, Παυλίδης, Πουτακίδης (78′ Κουτσογιάννης), Εφέντη, Τυριάκης, Μελισσόπουλος (87′ Φλώρος), Τουρατζίδης (85′ Μαλαδένης)

ΟΡΦΕΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΠΟΛΗΣ (Κατρακυλάκης): Χατζηνικολής, Παπαδόπουλος, Τουρασανίδης, Κεχαγιάς, Καπνόπουλος, Μπαϊρακτάρ, Βακιρτζής, Τζαμπέγια, Προβατίδης, Ράνος, Κυγαής