Ανοιχτά υπέρ Ψωμά και κατά Χατζημεστή ο Θεόδωρος Κοκάλας στην εν εξελίξει κόντρα τους για το καθεστώς του γηπέδου του ΑΟΞ

Talk of the town έχει γίνει στην Ξάνθη τις τελευταίες η ανοιχτη κόντρα που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στη νέα διοίκηση του ΑΟΞ υπό τον Κωνσταντίνο Ψωμά και τον Ορφέα Ξάνθης υπό τον Μπάμπη Χατζημεστή για την χρήση του γηπέδου του ΑΟΞ, ιδιοκτησίας του σωματείου.

Ξεκάθαρη θέση υπέρ της νέας διοίκησης του ΑΟΞ στο θέμα του γηπέδου, το οποιο αποτελεί περιουσιακό στοιχειο του Ερασιτέχνη, πήρε σχεδόν εν τη γεννέσει της δημοσιοποιησης της κόντρας αυτής ο ιστορικός προεδρος της ομάδας Θεόδωρος Κοκκάλας.

Ο άνθρωπος που υπό την διοίκησή του ανέβασε τον ΑΟΞ για πρώτη φρά στην Α’ Εθνική έκανε δημόσια παρέμβαση στο facebook λίγο μετά την αναρτηση Χατζημεστή για το εξώδικο που έλαβε να εγκαταλείψει εντός 20 ημερών ο Ορφέας Ξάνθης στο στάδιο.

Ο Κοκκάλας υποστηρίζει ότι «ορθως η νομιμη διοικηση του ΑΟΞ προσπαθει να βαλει μια ταξη στο γηπεδο όπως και πρεπει να ξακαθαρισει με τον Δημο και τους συλλογους» καθώς «ειναι η βαση για νεο ξεκινημα».

Διευκρινίζει βέβαια ότι «θα ηταν απολυτα κατακριτεο να μην διευκολυνει αλλα σωματεια του νομου, με την χρηση του γηπεδου». «Αλλα, αλλο φιλοξενω και αλλο εχω συγκατοικους», καταλήγει με νόημα.

Η νέα παρέμβαση Κοκκάλα:

ΑΟΞ 2067..
Η εκαστοτε διοικηση μιας ομαδος,ειτε προκειται για σωματειο η ΠΑΕ ,εχει υποχρεωση να προασπιζεται τα συμφεροντα και την περιουσια της,ειτε υλικη ειτε αυλη οπως σημα,φιλαθλοι εδρα κλπ .
Οποτε ορθως η νομιμη διοικηση του ΑΟΞ προσπαθει να βαλει μια ταξη στο γηπεδο.Οπως και πρεπει να ξακαθαρισει με τον Δημο και τους συλλογους.Ειναι η βαση για νεο ξεκινημα .
Θα ηταν απολυτα κατακριτεο να μην διευκολυνει αλλα σωματεια του νομου, με την χρηση του γηπεδου.
Αλλα ,αλλο φιλοξενω και αλλο εχω συγκατοικους..