Στο Σουφλί θα βρεθεί ο προπονητής των ακαδημιών της ΠΑΕ ΑΕΚ Στέλιος Ορφανίδης

Μια ιδιαίτερα σημαντική επίσκεψη στο Σουφλί θα πραγματοποιήσει ο Στέλιος Ορφανίδης, προπονητής της Κ12 και υπεύθυνος των τμημάτων Κ11 έως Κ14 της ΠΑΕ ΑΕΚ μέσω του AEK Development Network.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

Η ακαδημία μας έχει την χαρά και την τιμή να φιλοξενήσει στο Σουφλί μας, το 2ημερο 01 και 02 Ιουνίου 2023, τον μακροβιότερο προπονητή των ακαδημιών της AEK FC Academy / Ακαδημία Ποδοσφαίρου ΠΑΕ ΑΕΚ κύριο Στέλιο Ορφανίδη.

Ο κ. Ορφανίδης θα προπονήσει σε συνεργασία με τους προπονητές μας, όλα τα ηλικιακά μας τμήματα, καθώς και τα τμήματα της γυναικείας ομάδας μας Soufli 2018 Women’s F.C.

Μετά από επικοινωνία με τον σύνδεσμο πτυχιούχων προπονητών Ν. Έβρου και με τον υπεύθυνο του δικτύου ακαδημιών της ΠΑΕ ΑΕΚ, συμφωνήθηκε ότι όλες τις προπονήσεις μας θα μπορούν να τις παρακολουθήσουν δια ζώσης όλα τα μέλη του συνδέσμου προπονητών. Συγκεκριμένα και τις 2 μέρες, 01 και 02 Ιουνίου, από τις 16:00 έως τις 19:00 στο Δημοτικό στάδιο Σουφλίου “Δημήτρης Μπακιρτζής”.

Επίσης την Πέμπτη 01-06-2023 και ώρα 19:30 στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δημαρχείου Σουφλίου, ο κ. Ορφανίδης θα παρουσιάσει στους προπονητές του συνδέσμου, τον ετήσιο προγραμματισμό για τα ηλικιακά τμήματα Κ12, Κ13, Κ14, καθώς και θεματολογία για τις μικρότερες ηλικίες των τμημάτων Κ6, Κ7 και Κ8.

Θα χαρούμε πολύ να φιλοξενήσουμε όλους τους πτυχιούχους προπονητές του Νομού μας στο Σουφλί.