«Αποχαιρέτησε» την Ελπίδα Σαπών ο δυναμικός μπακ Θανάσης Τζωρτζάκης και έστειλε μήνυμα αγάπης στους γονείς του!

Μετά από μια τετραετία στα γήπεδα της Ροδόπης, αρχικά με τα Παγούρια και μια τριετία όπου αγωνίστηκε πρωταγωνιστώντας μέχρι την Γ’ Εθνική με την φανέλα της Ελπίδας Σαπών ο Κρητικός μπακ Θανάσης Τζωρτζάκης αποχαιρέτησε την ομάδα του αφού ολοκληρώνει τις σπουδές του.

Ο 21χρονος (γεννημενος στις 13/09/2001) Ηρακλειώτης αμυντικός που έχει περάσει και από τις ακαδημίες του ΟΦΗ πέρα από την Ελπίδα Σαπών, ευχαρίστησε και τους γονείς του που τόσα χρόνια τον στηρίζουν σε όλα.

Η ανάρτηση του Τζωρτζάκη: «Ένα ποδοσφαιρικό ταξίδι στην Κομοτηνή έφτασε στο τέλος του, οι εμπειρίες πολλές οι αναμνήσεις αρκετές και οι γνωριμίες ακόμα περισσότερες. Πιθανότατα στον τελικό φόρεσα για τελευταία φορά την φανέλα της Ελπίδας Σαπών, μιας ιστορικής ομάδας στο νομό Ροδόπης που με εμπιστεύθηκε 3 χρόνια .. Πραγματικά θέλω να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου πρώτα από όλους τον προπονητή μου Βασίλη Χαριτόπουλο, όλους τους ανθρώπους που ήταν δίπλα μας σε όλη μας την πορεία και τους συμπαίκτες που συνεργάστηκα αυτά τα χρόνια… Ελπίδα Σαπών ευχαριστώ και πάλι για όλα, εις το επανιδείν ⚽️❤️

ΥΓ. Μαμά, μπαμπά σας ευχαριστώ για όλα!