Γ’ Εθνική: Πρώην «άσσος» του Πανθρακικού μοίρασε καλοκαιρινό πρόγραμμα εκγύμνασης στη Δόξα Δράμας

Έπεσε η αυλαία των προπονήσεων για τους παίκτες της Δόξας Δράμας και ο γυμναστής Άγγελος Μπόσκος (παλαίμαχος τερματοφύλακας των “Μαυραετών” αλλά και του Πανθρακικού που διαδέχτηκε πρόσφατα τον Μιχάλη Δημητριάδη στο τιμ) μοίρασε πρόγραμμα εκγύμνασης για τη μεταβατική περίοδο του καλοκαιριού. 

Οι Δραμινοί δηλώνουν ικανοποιημένοι από τη φετινή πορεία, που κλείνει με 4η θέση, σύμφωνα με το ενημερωτικό δελτίο Τύπου που εξέδωσαν πριν μερικές μέρες:

“Ολοκληρώθηκε και τυπικά πλέον η φετινή αγωνιστική περίοδος για τους παίκτες της ομάδας μας.
Μία χρονιά όπου κατά γενική ομολογία υπάρχει ικανοποίηση από την πορεία των μαυραετών στο πρωτάθλημα, με βάση τους αρχικούς στόχους και κάτω από τις συνθήκες, τα δεδομένα και τα προβλήματα με τα οποία λειτούργησε η ομάδα.
Η τελευταία προπόνηση έγινε προχθές ενώ χθες και σήμερα δόθηκαν οι τελευταίες οδηγίες από την τεχνική ηγεσία. Να σημειώσουμε ότι στις τελευταίες προπονήσεις πήραν μέρος οκτώ ποδοσφαιριστές από την δεύτερη ομάδα.
Ήδη ο γυμναστής της ομάδας Άγγελος Μπόσκος δίνει προγράμματα εκγύμνασης για τη συντήρηση της αγωνιστικής κατάστασης των παικτών στο διάστημα της μεταβατικής περιόδου μέχρι την επομένη “πρώτη συγκέντρωση* μέσα στο καλοκαίρι”.
Μέσα στο μήνα αναμένεται να αρχίσει ο νέος σχεδιασμός, με πολλές εκκρεμότητες για τη Δόξα”