Έρχεται το Ultimate Martial Championship 2 “Fight Like Thracians” με κορυφαίους μαχητές από τη Θράκη και το εξωτερικό 

Το UMC 2 Fight like Thracians έρχεται στην πόλη της Κομοτηνής με ένα διήμερο εκδηλώσεων, που θα προσφέρουν θέαμα στους πολίτες.

Το Umc είναι μια εταιρεία διοργάνωσης και προώθησης αθλητικών event μάχες σε κλουβί από επαγγελματίες και ερασιτέχνες μαχητές, που ανεβάζουν την αδρεναλίνη στα ύψη.

Την Παρασκευή 2 Ιουνίου θα γινει επίδειξη στην πλατεία Ειρήνης και μια μέρα μετά, στις 3 Ιουνίου θα έχουμε μαχητικό event στο 2ο ΓΕΛ Κομοτηνής.

Συγκεκριμένα, την Παρασκευή 2 Ιουνίου θα πραγματοποιηθεί η ζύγιση και επίδειξη μαχητών στην Πλατεία Ειρήνης με ελεύθερη είσοδο για το κοινό. Οι παρευρισκόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν τους μαχητές, να φωτογραφηθούν και να πάρουν τα σχετικά αυτόγραφα.

Το Σάββατο 3 Ιουνίου στις 19:00 θα ξεκινήσει το event στο κλειστό Γυμναστήριο του 2ου Γενικού Λυκείου Κομοτηνής, όπου θα συμμετέχουν μαχητές με μεγάλη αναγνωρισιμότητα στην Ελλάδα αλλά και με μαχητές από το εξωτερικό.

Το μαχητικό κοινό της Κομοτηνής θα μπορέσει να απολαύσει τον καλύτερο αήττητο Έλληνα στην κατηγορία των heavyweight Amiran Severni,ο οποίος θα διεκδικήσει ευρωπαϊκή ζώνη στους επόμενους μήνες ,καθώς και συμμετοχή στην κορυφαία διοργάνωση του κόσμου το UFC.

Θα απολαύσει επίσης και τον καλύτερο Έλληνα κικμπόξερ στα 80 κιλά ,Αλέξανδρο Χρυσοχοΐδη των Μαχητών Κομοτηνής, ο οποίος θα αγωνιστεί με αντίπαλο από το εξωτερικό. Συμμετοχή θα έχει όμως και ένας Κομοτηναίος μαχητής του ΜΜΑ, που συμμετέχει στις μεγαλύτερες διοργανώσεις του εξωτερικού, Μουχάμμεντ Κιρ Αχμέτ, ο οποίος λόγω τραυματισμού θα συμμετέχει σε έναν αγώνα επίδειξης που αφορά τους “Μαχητές Ζωής”.