Ξέσπασε «εμφύλιος» στις τάξεις των οπαδών και μελών του ΑΟΞ με αφορμή την δήλωση στήριξης του Χρήστου Πανόπουλου

Εντονες αντιδράσεις απο φίλους της Ξάνθης προκάλεσε η δήλωση στήριξης του Χρήστου Πανόπουλου στη νέα προσπάθεια που ξεκινά στον Ερασιτέχνη ΑΟΞ και η προτροπή του στους Ξανθιώτες να σταθούν στο πλάι της νέας διοίκησης.

Η δήλωση γνωστοποιήθηκε μέσα από τον επίσημο λογαριασμό του νέου ΑΟΞ στο facebook και έδωσε την ευκαιρία σε αρκετούς φίλους της ομάδας με δημόσιό σχόλιό τους να καταφερθούν κατά του πρώην ιδιοκτήτη της ΠΑΕ, τον οποίο ουσιαστικά κατηγορούν ως βασικό υπαίτιο για τον υποβιβασμό του συλλόγου.

Αν και κανείς δεν αμφισβητεί την συμβολή του στην καθιέρωση της ομάδας επί τρεις δεκαετίες στα μεγάλα σαλόνια, η μνημη από τον τρόπο που επέλεξε για να φύγει από την ομάδα είναι ακόμα νωπός. Ετσι αρκετοί φίλαθλοι, κόντρα στην επίσημη διοίκηση του νέου Ερασιτέχνη, δυσανασχέτησαν με αυτήν την επανεμφάνιση Πανόπουλου.

  • Πόσο ηλίθιους μας θεωρείς ρε Πανόπουλος. Το μόνο που δεν χρειαζόμαστε αυτήν την στιγμή είναι συμβουλές από αυτόν που μας κατέστρεψε ΠΑΡΕΛΑΒΕΣ ΟΜΑΔΑ ΣΤΗΝ Α ΕΘΝΙΚΉ ΚΑΙ ΠΑΡΈΔΩΣΕΣ ΝΤΟΥΒΑΡΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΉ Γι’αυτό μην μιλάς καμάρωνε από μακριά τα κατορθώματα σου. Είναι ντροπή να μιλάς εσύ για νέα προσπάθεια
  • ντροπή σου ρε να εμφανίζεσαι τώρα, αυτήν την στιγμή που ο κύριως υπαίτιος για αυτήν την κατάντια ήσουν εσύ και μόνο εσύ. εμας ρε δεν μας ενδιαφέρει τι ειπώθηκε με το άλλο το λαμόγιο τον ρώσο που όλοι εδω ευχόμαστε να ριμάξει η ομάδα του όπως ρίμαξε την δικιά μας. κρίμα που ξοδεψες 30 χρόνια από την μίζερι ζωή σου για να μας καταστρέψεις στο τέλος
  • ουδείς πιο αχάριστος του ευεργετηθεντος… Ας είχαν μυαλό και αγάπη για την ομάδα 5000 Ξανθιωτες και θα σουλεγα εγώ αν έφευγε ο Πανόπουλος…
  •  δεν θα μπω σε διάλογο μαζί σας είναι η γνώμη μου και θα την λέω μέχρι να με πάρει ο θεός ούτε αοξομετρο θα βάλω
  • Τον κόσμο της Ξάνθης αυτός τον έδιωξε από το γήπεδο και αφού δεν τού άρεσε ας άφηνε την ομάδα εκεί που την βρήκε και αντίο…. δεν τον κρατουσαμε δεμενο
  • ο ευεργέτης που δεν ήξερε που πούλαγε το σαλέ και που άφηνε την ομάδα και που δεν πήγε στα ευρωπαϊκά δικαστήρια γιατί πιστεύει στην ελληνική δικαιοσύνη. Όσα έχτισε τόσα χρόνια τα γκρέμισε σε μια στιγμή επειδή βαρέθηκε (δικαίωμα του φυσικά) να ασχολείται με το ποδόσφαιρο. Θα ήταν όμως πολύ μάγκας αν έκανε αυτό που είπε στην τελευταία του συνέντευξη ότι δλδ αν δε βρεθεί αγοραστής θα κλείσει την εταιρεία. .. τέλος πάντων το μόνο δίκιο που έχει είναι ότι δεν περισσεύει κανείς. Κατά τα άλλα ας μας αφήσει στον πόνο μας. Θα τη βρούμε την άκρη. Να θυμίσω ότι πριν λίγο καιρό είχε προτρέψει τον κόσμο να στηρίξει την προσπάθεια του κυρίου Χατζημεστη. 
  • Κατ αρχάς φίλαθλος εδώ και 55 χρόνια. Διαρκείας επίσημα δίπλα στον Πιαλογλου και 100 χιλιομετρα κάθε φορά για να δω την ομάδα μου . Αν δεν σχολιάσουμε εμείς ποιος θα σχολιάσει ? Απλά δεν είμαι νοσταλγός κανενός κυρίου που απαξιώσε μια ολόκληρη πόλη και τον κόσμο της. Τώρα βγήκε να μας πει τι ? Νομίζει ο αυταρχικός ότι μιλάει σε πιθήκους ? η’ νομίζει ότι μπορεί ακόμα να είναι μέρος της Ξανθιωτικης οικογένειας ? Όποιος θέλει μπορεί να του στήσει και ανδριάντα που κατέστρεψε την ομάδα .

  • Νεκροθάφτη του συλλόγου, ούτε τη στήριξή σου θέλουμε ούτε τις παραινέσεις σου. Είσαι η αιτία που μια δικαστική διαμάχη από την οποία μπορούσαμε να βγούμε αλώβητοι έγινε η κατρακύλα μας και μια απλή επάνοδος στη μεγάλη κατηγορία ο παρ’ ολίγον αφανισμός μας. Πήρες μια υγιή ομάδα, την έκανες να τρέξει κατοστάρι και στο τέλος παρέδωσες ένα πτώμα, πολύ χαμηλότερα από εκεί που την βρήκες. Απλά και μόνο επειδή σε ενδιέφερε να τσεπώσεις τα φράγκα της πώλησης και να σώσεις το τομάρι σου. Μείνε στην αφάνεια και τη σιωπή που ήσουν. Καλύτερα δέκα χρόνια στα τοπικά, παρά με τη δική σου ρετσινιά.
  • Οι Ερινύες στην ελληνική μυθολογία ήταν μυθικές χθόνιες θεότητες που κυνηγούσαν όσους είχαν διαπράξει εγκλήματα κατά της φυσικής και ηθικής τάξης των πραγμάτων. Εσυ κ. Πανόπουλε ,επειδή είμαι σίγουρος πως δεν κοιμάσαι ήσυχα τα βράδυα,, καλο θα ήταν να συμβάλεις οικονομικά στην προσπάθεια αυτή που γίνεται σαν εξιλέωση για τα δεινά που προκάλεσες στην ομάδα μας.
  • Αντε παράτα μας ρε υποκριτη λαμογιο
  • Δε χρειάζεται να μας πεις τα αυτονόητα. Θα θέλαμε αφού απαντήσεις σε δύο τρία καίρια ερωτήματα της σκοτεινής σεζόν 2018-2019, να βοηθήσεις έμπρακτα τη νέα προσπάθεια.
  • Μην βρωμίζετε την επανεκκίνηση της ομάδας με τον άνθρωπο που μας διέλυσε σε κάθε επίπεδο, έλεος πια, ας περάσει στη λήθη της ιστορίας, εχει το θράσσος να κάνει και ευχές!
  • Πανόπουλος… διαφανείς διαδικασίες … όπως ήταν οι δικές σου με τον ρωσοποντικα
  • Σκάσε 200 χιλιάρικα να βοηθήσεις τα παιδιά και βγες να μας πεις γτ μας άφησες ξεβρακωτους στα μπαράζ και έκλαιγαν τα 17χρονα..Από λόγια χορτάσαμε κυρ Χρήστο οφείλεις να δώσεις κάποιες εξηγήσεις και όχι συμβουλές ..
  • Πανόπουλε νεκροθάφτη είσαι PERSONA NON GRATA για την Ξάνθη με σύγχυσες πάλι
  • Άσε μας ρε Πανόπουλε, εσένα περιμέναμε να μας δώσεις μυαλά…πάνε εκεί στα ποτάμια να κυνηγάς πάπιες κι άσε τον Αοξ
  • Αδιανόητο, η ιδέα η οποία γεννήθηκε στις 26 Σεπτεμβρίου 2022 σε ένα μπαράκι μετά από 8 μήνες να φτάσει σε αυτο το σημείο!!!!