Η… «γιατρός» του Άρη στην Θεσσαλονίκη και ο Θρακιώτης φυσιοθεραπευτής που κέρδισε τον Πετεινό!

Η Νίκη Ευκαρπίας επικράτησε του ‘Αρη Πετεινού για τα μπαράζ ανόδου έχοντας στο ιατρικό της επιτελείο τον Θρακιώτη φυσιοθεραπευτή Δημήτριο Βουραζάνη.

Ο Βουραζάνης μεγάλωσε Θεσσαλονίκη οι γονείς του ωστόσο κατάγονται από τους Χιονάδες και το Παλιούρι Έβρου. Ο νεαρός φυσιοθεραπευτής έχει τελειώσει στο ΤΕΙ Λαμίας έχοντας εξειδίκευση στο ποδόσφαιρο. Την περίοδο αυτή διδάσκει στο Τμήμα Ποδιατρικής του Μητροπολιτικού Κολλεγίου και φυσικοθεραπεία, προπονητική, εργοθεραπεία στο ΙΕΚ ΑΚΜΗ.

Με την Νίκη Ευκαρπίας στην οποία βρίσκεται μια πενταετία πανηγύρισε φέτος το πρωτάθλημα Θεσσαλονίκης, ενω στο παρελθόν έχει περάσει από τον Φοίνικα Πολίχνης, την Ακαδημία του Παναθηναϊκού Θεσσαλονίκης.

Στον αγώνα γιατρός του αγώνα ήταν η Δρ. Κεχαγιά όπως και πέρυσι στον αγώνα μπαράζ με τον Καμπανιακό στην Χαλάστρα. Μπορεί όπως και πέρυσι να μην ήταν γούρικη για τους Πετεινούς (όπως στο ματς με τον Πανθρακικό φέτο στην Χαλάστρα), ωστόσο ήταν τα δυσκολότερα παιχνίδια για τους Ξανθιώτες εκτός έδρας και ίσως ήττες εντός προγράμματος. Το θετικό φέτος ήταν πως ευτυχώς οι παρεμβάσεις της ήταν για μικροτραυματισμούς σε σχέση με πέρυσι που ο Αρης έχασε τον Χριστοφορίδη σχεδόν για όλα τα μπαράζ.